Sociální sítě
Nahoru

Jarní pokušení s Innou Puhajkovou

Unikátní průvodce světem luxusu, magazín Top Class, ani po čas pandemie nezahálí. Důkazem je dubnové focení s úspěšnou a velmi šarmantní moderátorkou Innou Puhajkovou, která se stane okouzlující tváří nového čísla.

Jedinečná fotostory se ponese v duchu pastelových něžností, jíž podpořily působivé  a do sebemenšího detailu promyšlené prostory pražského showroomu zaměřeného na pohodlný a ničím nerušený spánek.

O minimalistické, ale v každém detailu precizní líčení se postarala uznávaná make-up artistka Michaela Ohemová, které následně dokonale ladilo s nádhernými modely od českých návrhářek Zuzany Kubíčkové a Terezy Vu, o jejichž perfektní vyznění se postaral přední český stylista Jan Pokorný.

Na obou lokacích, na nichž se focení konalo, tedy v showroomu Dreambeds na Vinohradské a studiu Outlet by Vagner Praha nechyběla ani oslnivá zář mistrovsky provedených doplňků – šperky v hodnotě dosahující téměř čtyř milionů korun na focení zapůjčila klenotnictví ALO Diamonds a HALADA.

Výsledné fotografie jsou oslavou ženské něžnosti a krásy. Sama moderátorka se již na první pohled pyšní postavou snů, kterou si podle svých slov udržuje pravidelným sportem a omezováním sladkých potravin. Ani tak ale nemohly coby dekorace a sladké pokušení chybět makronky ani lahev prvotřídního šampaňského.

Nové číslo magazínu Top Class plné inspirace pro dny plné extravagance a přepychu bude na stáncích již od 19. května.

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.