Sociální sítě
Nahoru

Nechte se okouzlit bohatou chutí Kolumbie

Zpestřete si tradiční pálení čarodějnic netradičním kolumbijským rumem La Hechicera, který nabourá váš zažitý stereotyp a svou podmanivou chutí omámí všechny vaše smysly.

Nechte se unést dokonale vyladěnými tóny dřeva, tabáku a kávy a alespoň na chvíli se přeneste do prosluněné, salsou tepající Kolumbie…

La Hechicera, 1 149 Kč/ 0, 7 l

Jemný vyzrálý klenot z živoucího srdce jižního Karibiku – to je La Hechicera, v překladu „čarodějka“, který se jako jediný kolumbijský rum může legálně vyvážet do zahraničí.

Díky tomu si můžete v pohodlí domova vychutnat jedinečnost tohoto skvostného exotického blendu, půvabně zrajícího až 21 let v sudech z amerického bílého dubu. Zcela právem se mu přezdívá „tekuté zlato“ – prvotřídní kolumbijský rum snadno rozpoznáte díky nezapomenutelné vůni a chuti, ve které se odráží dřevité tóny s náznakem tabáku a čerstvě pražené kávy.

Unikátní je La Hechicera nejen svým názvem, ale i historií. Už po tři generace ho vyrábí kolumbijská rodina Riascos – výhradně podle tradičních metod a receptur, které pocházejí ze španělských kolonií. Ne nadarmo se mu říká “nebroušený” – zachovává si totiž skutečné kvality ušlechtilého dřeva a svou hladkost po desetiletí, bez přidaného cukru.

Proces výroby je náročný, ale o to víc efektivní – nevyžaduje žádné leštění nebo konečnou úpravu pro zvýraznění aroma, jakýkoli přídavek by pouze zmatnil přirozený lesk rumu. Nejlépe si ho vychutnáte ve své čisté podobě nebo jen s kostkou ledu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.