Sociální sítě
Nahoru

Nechte se okouzlit bohatou chutí Kolumbie

Zpestřete si tradiční pálení čarodějnic netradičním kolumbijským rumem La Hechicera, který nabourá váš zažitý stereotyp a svou podmanivou chutí omámí všechny vaše smysly.

Nechte se unést dokonale vyladěnými tóny dřeva, tabáku a kávy a alespoň na chvíli se přeneste do prosluněné, salsou tepající Kolumbie…

La Hechicera, 1 149 Kč/ 0, 7 l

Jemný vyzrálý klenot z živoucího srdce jižního Karibiku – to je La Hechicera, v překladu „čarodějka“, který se jako jediný kolumbijský rum může legálně vyvážet do zahraničí.

Díky tomu si můžete v pohodlí domova vychutnat jedinečnost tohoto skvostného exotického blendu, půvabně zrajícího až 21 let v sudech z amerického bílého dubu. Zcela právem se mu přezdívá „tekuté zlato“ – prvotřídní kolumbijský rum snadno rozpoznáte díky nezapomenutelné vůni a chuti, ve které se odráží dřevité tóny s náznakem tabáku a čerstvě pražené kávy.

Unikátní je La Hechicera nejen svým názvem, ale i historií. Už po tři generace ho vyrábí kolumbijská rodina Riascos – výhradně podle tradičních metod a receptur, které pocházejí ze španělských kolonií. Ne nadarmo se mu říká “nebroušený” – zachovává si totiž skutečné kvality ušlechtilého dřeva a svou hladkost po desetiletí, bez přidaného cukru.

Proces výroby je náročný, ale o to víc efektivní – nevyžaduje žádné leštění nebo konečnou úpravu pro zvýraznění aroma, jakýkoli přídavek by pouze zmatnil přirozený lesk rumu. Nejlépe si ho vychutnáte ve své čisté podobě nebo jen s kostkou ledu.

Více z rubriky Gastro

  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
  • Startuje Negroni Week

    Nenechte si letos po více než roční odmlce ujít šanci vyzkoušet oblíbené, ikonické Negroni z rukou těch nejzkušenějších barmanů, kteří pomocí...

    Jan Pešek8.9.2021
  • Prvotřídní hovězí Wellington v Teplicích

    Teplická casual fine dinig restaurace J&J si připravila nové podzimní menu, které je platné po celou sezónu až do zimy. Šéfkuchař...

    Marek Zelený7.9.2021
  • Terasa U Prince bez rezervace

    Terasa U Prince se stala bezpochyby symbolem Prahy. Každý návštěvník je uchvácen výhledem, který je dechberoucí. Kdo nebyl na terase, jako...

    Marek Zelený7.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.