Sociální sítě
Nahoru

Jedinečné golfové zážitky pod záštitou GPA Golf Tour

Myšlenka k založení agentury GPA Event byla jednoduchá: Přinést všem hráčům zážitek profesionální úrovně. Už 14 let je tak možné pod hlavičkou GPA Golf Tour najít hned několik různě zaměřených sportovně amatérských i komerčních tour, které se odehrávají na nejlepších českých i zahraničních hřištích. V současnosti tak s počtem 55 turnajů nabízí GPA Golf Tour největší nabídku amatérských turnajů na českém trhu.

Největším projektem agentury se stal turnaj GPA Golf Tour Masters. Jedná se o utkání hráčů s HCP do 18 a vrcholí třídenním finále v prestižním resortu Fontana u Vídně. Obdobným formátem pro hráče s HCP nad 18 je osmikolové GPA Golf Tour Players s dvoudenním finále na stejném místě.

Společensky zaměřená tour GPA Golf Tour Partners je vhodná pro hráče všech úrovní a nabízí prostor pro budování přátelských i obchodních vztahů v příjemném prostředí nejlepších tuzemských hřišť.

Projekt, který GPA Golf Tour pořádá ve spolupráci s ČGF, nese název GPA Mid & Senior Tour. Určená je pro hráče nad 30 a 50 let a její výsledky se započítávají do amatérského žebříčku.

GPA Golf Tour není ale jenom agentura, která organizuje tour. Všichni její pracovníci jsou aktivní golfisté a fair play je jejich životní heslo. V rámci jejich působení proto také pomáhají dalším hráčům k tomu, aby dosáhli své vysněné úrovně. Zajišťují tréninky s golfovými trenéry i zelené karty, a rádi ke členství doporučí kluby, které budou vyhovovat požadavkům klientů.

Díky úzké spolupráci s CK Golf Planet nabízejí také možnost vyrazit za golfem do celého světa. Nabídka zahrnuje 206 zemí, kam mohou vyrazit jednotlivci i celé skupiny v rámci připravených zájezdů nebo dovolené na míru pro náročné.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.