Sociální sítě
Nahoru

Sportovní pick-up Ranger Raptor v omezené sérii

Ford Ranger Raptor – nejrobustnější a nejsportovnější varianta nejprodávanějšího pick-upu v Evropě – bude nyní ještě neodolatelnější. Ford dnes představil nový model Ranger Raptor Special Edition.

Novinka se bude vyrábět v omezeném počtu, aby zůstala zachována její exkluzivita. Nový Ranger Raptor Special Edition rozšiřuje impozantní exteriér a prémiový interiér standardního provedení o nové stylingové prvky v podobě výrazných barevných pruhů nebo červených detailů.

Model z limitované edice je jedním z hrdinů nového filmu „The Good, the Bad and the Bad-RSE“, inspirovaného žánrem spaghetti westernů. Ranger Raptor Special Edition v něm dostane prostor předvést svůj nepřehlédnutelný vzhled a schopnosti při rychlé jízdě v terénu vedle dalších specifických variant Raptoru: Wolftraku, Stormtraku a Rangeru MS-RT, který se prodává pouze na některých evropských trzích.

Ranger Raptor, dorazí k evropským prodejcům značky Ford letos v prosinci, vyvinula divize Ford Performance jako vrcholné provedení pick-upu Ranger. Jeho robustní podvozek, speciální pneumatiky a výkonný vznětový motor EcoBlue oslovují vyznavače outdoorových dobrodružství i nadšence do jízdy v terénu.

Nový Ranger Raptor Special Edition uděluje našemu ‚drsňáckému‘ trucku ještě dramatičtější vzhled. Díky specifickým detailům exteriéru i v kabině je náš sportovní terénní pick-up ještě výraznější a lákavější,“ řekl Stefan Muenzinger, evropský ředitel Ford Performance. „Jeho účinkování ve vlastním spaghetti westernu je pro nás perfektní způsob, jak styl i terénní vlastnosti Rangeru Raptor Special Edition předvést.“

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.