Sociální sítě
Nahoru

Nábytek vytvářený s respektem k životnímu prostředí

Vznik značky NATOOR se datuje k roku 2019, kdy se dali dohromady zkušení nábytkáři z Moravy. Ti si dali za cíl nabídnout českému a slovenskému zákazníkovi to nejkvalitnější z masivního dřeva za dostupnou cenu. NATOOR tak nabízí výhradně takový nábytek, u něhož garantuje vysokou kvalitu a odolnost a jehož design zároveň následuje současné trendy.

Firma Natoor disponuje zázemím budovaným mnoho let v rámci působení na nábytkářském trhu. Značka dokáže maximalizovat vlastní skladové zásoby tak, že mnoho produktů dokáže dodávat do 7–14 dnů bez zdlouhavého čekání. NATOOR se zároveň pyšní vysokým počtem partnerských prodejen v celé České a Slovenské republice, kde můžete nábytek vidět, vyzkoušet a zakoupit.

Milujeme kvalitní nábytek. Nábytek nás obklopuje po celý život. Denně jej používáme, vnímáme. Nábytek kolem nás utváří domov, je součástí naší denní duševní hygieny. Preferujeme a podporujeme tradiční vztah ke kvalitním výrobkům, ke dřevu a ke kvalitní práci. Každému, kdo chápe, jak je důležité žít obklopen krásou, kvalitou a tradičními materiály, chceme přinést výběr toho nejlepšího nábytku,” představují svoji značku zakladatelé a zároveň podrobně vysvětlují etický kodex společnosti, jenž odkazuje na to, že nejvzácnějším kapitálem společnosti NATOOR jsou zaměstnanci, obchodní partneři a zákazníci. Neméně důležitá je pro NATOOR ochrana životního prostředí. Udržitelný rozvoj tak jednoznačně značka považuje za základní předpoklad své každodenní činnosti.

V neposlední řadě je třeba zmínit i materiály, jenž značka důsledně vybírá dle toho, co zákazník od daných produktů očekává. NATOOR sází na kvalitu všech použitých materiálů v jednotlivých kolekcích, nikdy nepřipouští kompromisy a řeší každý detail.

Ve firmě majitelé osobně materiály vybírají a jejich kvalitu pravidelně kontrolují. Pyšní se certifikáty, že použité dřevo pochází z šetrně obhospodařovaných lesů. V nabídce značky naleznete židle, křesla, lavice a stoly v několika různých provedeních a stylech. Zároveň jsou mistry oboru, co se týče jednotlivých výběrů kolekce židlí a stolů.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.