Sociální sítě
Nahoru

Rychle a zběsile Na Příkopech

Effective Racing se stal strategickým partnerem Business Clubu Pelikán, který tím potvrzuje svůj status byznysově-networkingové jedničky nejen v Praze.

Business Club Pelikán v sobě spojuje to, co v Praze několik let chybělo. Špičkovou gastronomii, osobní servis a ve spolupráci s Effective Racing též networkingovou platformu plnou nekonečných obchodních příležitostí a kontaktů.

Nové prostory restaurace Pelikán

Všichni, kteří chtějí spojit byznys se skvělou, přátelskou atmosférou a dát si k tomu báječné gastro nebo jen tak posedět v neopakovatelné atmosféře přímo v centru Prahy, musí bez výjimky zamířit do Pelikána.

Ať už preferujete venkovní zahrádku přímo do ulice Na Příkopě, která sama o sobě tepe svou vlastní atmosférou nebo zvolíte nově zrekonstruovanou restauraci v prvním patře, nebudete litovat. Obě stanoviště jsou jiné a stojí rozhodně za vyzkoušení. Nemluvě o 3 možnosti. Stát se hostem Business Clubu Pelikán znamená být jedním z 55 a v takovém případě máte k dispozici též vnitřní, privátní zahrádku a přístup do klubového patra,“ dodává manažer celého Pelikána Jan Curylo.

Manažer restaurace Pelikán Jan Curylo

Klub zajišťuje absolutně osobitý přístup a nabízí možnost setkání s byznysově zajímavými kontakty. Taktéž členství zahrnuje pozvání na mnoho klubových akcích na nejrůznější byznysová ale i společenská témata. Díky vstupu Effective Racing v osobě Vladimíra Netušila, který se zároveň stal prezidentem Business Clubu Pelikán, dostal klub téměř nekonečnou databázi kontaktů, ze které může čerpat každý člen klubu.

Effective Racing však není jen o byznysu, ale zejména o zážitcích, prožitcích, žití a emocích. Právě díky tomu dostal celý klub dokonalou synergii gastronomie, kontaktů a emocí,“ dodává prezident klubu Vladimír Netušil.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.