Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Swatch a Flik Flak inspirovány organizací NASA

Čas je takový, jaký si ho uděláte. Pro značku Swatch není limitem pro vlastní sny ani samotný vesmír. Zatímco obecný pohled na NASA se v průběhu generací liší, jedno zůstává stále stejné – a tím je schopnost vesmírné agentury vzbudit neutuchající zájem veřejnosti a probudit touhu zkoumat hvězdy a nové obzory. Nejnovější kolekce značky chce inspirovat lidi snít ve velkém, vytvářet si svůj vlastní vesmír a využít svůj čas na Zemi co nejlépe.

Vesmírná kolekce je poháněna vášní po inovacích, oslavuje NASA a odhaluje další kapitolu příběhu Swatch BIOCERAMIC. Tři z pěti modelů obsahují části biologického původu a předlohou pro design hodinek byly samotné skafandry astronautů NASA.

BIG BOLD CHRONO EXTRAVEHICULAR je inspirován ikonickým bílým skafandrem, který chrání před slunečním zářením. Prvními NASA astronauty, kteří tento specifický skafandr oblékli, byli Story Musgrave a Donald Peterson v roce 1983.

Oranžový Advanced Crew Escape Suit, u kterého se zažil název „dýňový skafandr“, byl přímou inspirací pro model BIG BOLD CHRONO LAUNCH. Vysoce výrazná oranžová barva se používá při vstupu do astronautů do otevřeného vesmíru.

BIG BOLD JUMPSUIT byl inspirován modrým skafandrem, který astronauti nosí během tiskových konferencí a při běžné práci v prostorech centrály NASA.

Vesmírnou kolekci Swatch uzavírají 2 modely: TAKE ME TO THE MOON „GENT“ s průhledným pouzdrem a SPACE RACE „NEW GENT“ se zrcadlovým efektem stříbrného číselníku.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.