Sociální sítě
Nahoru

Velké kabelky: Když chcete víc prostoru stylově

Do malé kabelky dáte opravdu to nejnutnější, ale co když chcete víc? Může se zdát, že se v poslední době těší malé kabelky většímu zájmu, ale velké kabelky jim na pomyslném výsluní hrdě konkurují. Dávají totiž možnost mít s sebou vše, co potřebujete pro každou vaši roli – aktivní stylové ženy, milující svou práci, rodinu i samu sebe.

Velká, větší, největší – Petit, Grand a Poche. Značka kožených luxusních kabelek a doplňků FOLBEUR nabízí všechny velikosti, záleží jen kolik potřebujete prostoru. Téměř bezednou kabelou je Grand, jeden z prvních produktů, který uvedla na trh zakladatelka značky Markéta Folberová a stále patří mezi její nejoblíbenější kabelky. „První kabelka, která se pod značkou FOLBEUR zrodila, byl Grand. V začátku jen v oranžové a zelené barvě. Byla jsem z něj nadšená a mé okolí také, a tak jsem ho oblékla i do dalších barev. Tentokrát do klasické černé, hnědé, šedé a pudrové. A rozhodně to byl krok správným směrem.“

O něco menší kabelkou se stal po nějaké době Petit, který je středně velkou kabelkou, kam se vejde naráz kniha, peněženka i 13” notebook, a ještě vám zbyde místo. Milujete barvy, nebo raději vsázíte na jistotu? V barevné kolekci Petit si vyberte kabelku, která váš outfit rozsvítí a zároveň se ponese v duchu minimalismu.

Třetí v řadě, spíše větší kabela, je designově odlišná Poche, neboli kapsa. Přední úložný prostor v tomto tvaru je kabelce Poche vlastní. Nejvíce jí barevně sluší černá, šedá, zelená i pudrová.

A co mají všechny velké kabelky FOLBEUR společné? Lze je nosit v ruce za dvě pevná ucha i na popruh přes rameno. Přeci jen se někdy hodně naplněná kabelka pronese. A díky tomu, že jsou vyrobené z pevné měkké italské kůže, budou vždy krásně držet tvar.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.