Sociální sítě
Nahoru

Co by nemělo chybět v pánském šatníku? Určitě tenisky k ležérnímu oblečení

Vybudovat pánský šatník nemusí stát velkou námahu, když se budete držet určitých pravidel. Která to jsou, si řekneme v následujícím textu. Nezapomeňte také na vhodnou obuv, která je součástí outfitu. Které tenisky vybrat?

Trička a košile jsou základem

Vytvoření šatníku, ať už dámského, nebo pánského vyžaduje chvíli přemýšlení. Je třeba zvolit základní prvky v různých barvách, aby bylo možné vytvářet kombinace outfitů do zaměstnání i pro volný čas. Určitě by v šatníku mužů neměly chybět košile a trička a k nim pak svetry, kardigany nebo vestičky. Nedílnou součástí jsou pak i bundy – třeba typu křivák nebo bomber, v nichž pánové budou vždy dobře vypadat. Kdo rád nosí roláky, může si pár kousků pořídit. Jsou vhodnou alternativou košilí pro chladnější období roku.

Co patří do pánského šatníku?

Když už se bavíme o budování pánského šatníku, neměli bychom zapomenout také na vhodný výběr obuvi. Ta totiž může být takovou třešničkou na dortu, která doplní výběr oblečení. Špatná volba bot má za následek to, že celý outfit vyzní nejednotně. Zatímco k obleku se nosí klasické polobotky, k ležérnímu oblečení pro volný čas nebo i do zaměstnání si lze obout také sportovní obuv, která je stylová a aktuálně moderní.

V obchodní síti najdete celou řadu různých modelů, takže rozhodně není nutné zůstat jen u jednoho páru. Třeba červené pánské tenisky určitě využijete pro aktivity ve svém volném čase. Červená barva patří odjakživa k mužům. Je symbolem úspěšnosti i dominance. Zároveň je barvou, která přitahuje zrak, takže v červené určitě žádný muž nezapadne v davu. Není proto divu, že na červenou barvu vsadili i světoví výrobci – jako je například Nike, Vans, Puma, Under Armour či Jordan. Pokud si muž obuje do červených tenisek, dává tím svému okolí na vědomí, že si je vědom své ceny. Je zdravě sebevědomý, což je přitažlivé zejména pro opačné pohlaví.

Proč jsou tenisky tolik oblíbené?

Tenisky si svou oblibu udržují již řadu let. Jsou pohodlné a chůze v nich je velmi příjemná. Jedná se sice o sportovní obuv, v současné době si však udržují statut lifestylových bot. Nosí se tedy běžně i k volnočasovému oblečení, které si obléknete na pochůzky po městě nebo na setkání s přáteli. Nezřídka pánové vlastní několik párů tenisek. Víte, že jsou tenisky také předmětem dražeb a oblíbené jsou i mezi sběrateli? Některé modely, osázené diamanty, patří mezi velmi luxusní zboží.

Při volbě tenisek je možné vybírat mezi minimalistickými vzory stejně jako těmi, které hýří barvami a nápaditým designem. Když vsadíte na klasickou bílou, nikdy neuděláte přešlap vedle. Ostatně na internetových stránkách Flexdog se lze podívat na nabídku této sportovní obuvi. Najdete zde nejrůznější modely z aktuálních módních kolekcí od renomovaných značek. Je těžké jim odolat, když tak dobře vypadají.

Zdroj obrázku: Shyripa Alexandr / Shutterstock.com

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.