Sociální sítě
Nahoru

Lilia Khousnoutdinova si pár týdnů po porodu nadělila k narozeninám další dítě?!

Lilia Khousnoutdinová, propagátorka ženských témat, socioložka, historička a kněžka, si sotva pár týdnů po porodu nadělila ke svým 33. narozeninám další dítě – vlastní nadační fond Propolis 33.

Na narozeninové oslavě v překrásném prostředí zahrady Artisème v centru Prahy se proto včera nepřálo vše nejlepší jen Lilii, ale právě i jejímu nejnovějšímu nadačnímu projektu.

S Liliou přišly slavit hlavně její nejbližší ženské kruhy. Nechyběla samozřejmě blízká kamarádka Olga Lounová, která akci moderovala a Lilii zazpívala. O další hudební dárek se postarala i Patricie Fuxová se svou kapelou Vesna a oblíbená Lilii kapela DeFacto quartet.

Nechyběly další známé tváře, které s Liliou kromě přátelství pojí i spolupráce na bohulibých projektech, jako je Bára Nesvadbová, Pavlína Saudková, zpěvačka Sharlota, herečky Alena Doláková a Nikol Kouklová, která je součástí dalšího pokračování projektu Jsem žena, jsem kněžka.

Nadační fond Propolis 33 převzal pod křídla mimo jiné i mediálně asi nejznámější charitativní projekt Jsem žena. Cílem projektů Jsem žena, jsem bohyně a Jsem žena, jsem Evropa byla osvěta vzájemné podpory žen a sdílení ženské moudrosti, oba projekty ale byly úspěšné i finančně díky prodeji kalendářů, knihy a módních merch produktů.

Výtěžek z obou projektů tak mohl přispět už několika charitativním projektům nebo nadacím. Tentokrát Lilia ve stylu „nejlepší dárek je darovat“ v rámci tohoto projektu předávala šek již pod hlavičkou Propolis 33 nadaci Krása pomoci Tatianě Gregor Brzobohaté, Báře Nesvadbové a její BeCharity a dalším ostatním spřáteleným nadacím. Dohromady se částka pohybovala kolem 500 tisíc.

Léta podporuji různé organizace, konference, vydání knih a jiných publikaci které přináší osvětu primárně v tématech týkajících se reprodukce a plodnosti. Další takové iniciativy sama s teamem tvořím. Tato činnost se rozrůstá a založení nadačního fondu je tedy další logický krok. Propolis v tinktuře mne osobně pomáhá k tomu, abych byla zdravá. Tedy název nadace má poukazovat na její funkci – podporovat zdravý přístup k naší plodnosti a k životnímu prostředí ve kterém žijeme. Dále je spojen s úlem a včelami, které pro mne symbolizují zdravou komunitu, výživu a v neposlední řadě plodnou úrodu.“ vysvětlila Lilia k tomu, proč vybrala pro nadační fond jméno Propolis.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.