Sociální sítě
Nahoru

MOOYYY otevřel nový showroom v obchodním centru Westfield Chodov

Nově otevřená vlajková prodejna českého výrobce designových šperků nabízí zákazníkům nákupní zážitek ve futuristickém interiéru.

MOOYYY představuje vizi moderního šperku s autorským rukopisem, minimalistickým vyjádřením a ruční výrobou. Showroom, který značka otevřela jen několik hodin před vyhlášením podzimního lockdownu, designem navazuje na estetiku šperků MOOYYY.

Výstavní systémy navrhla designérka Lucie Koldová. Jde o subtilní kovové konstrukce, které k prezentaci šperků využívají surové neopracované břidlice. Jako poklopy pak slouží organické skleněné baňky, ručně vyrobené ve sklárně Janštejn.

Showroom má atypický, nepravidelně zalomený tvar, proto se jej autorka návrhu interiéru Blanka Róžová rozhodla změkčit oblou stěnou. Futuristický dojem podtrhuje pět set bílých čtyřmetrových latí z masívního buku, které jsou použity na obklad vnitřních i vnějších stěn showroomu.

„Showroom jsme poprvé otevřeli v říjnu loňského roku a měli otevřeno přesně jeden den. Poté přišel podzimní lockdown a z následujích téměř sedmi měsíců jsme měli otevřeno pouze devatenáct dní během Vánoc.“ popisuje krušné začátky nové prodejny Tomáš Zempliner, majitel MOOYYY.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.