Sociální sítě
Nahoru

Jaké plavky si letos zamilujete? Trendy, které lichotí i plnějším křivkám

Chystáte se letos k vodě, ale máte obavy ukázat svou postavu, protože máte nějaké to kilo navíc? Aktuální letní trendy koupací módy jsou tak různorodé, že se s nimi dokonale oblečou na pláž či k bazénu i ženy nadměrných velikostí. Stačí si jen vybrat!

Uvolněte se v monokinách

Jednodílné plavky už dávnou nejsou nuda! Zvlášť když si posvítíte na monokiny, které byť v jednom dílu kopírují různými průstřihy a výkroji styl dvoudílných plavek. Můžete si je užít se špagetovými ramínky, za krk nebo bez ramínek, s vykrojeným spodkem, průstřihy po stranách, nebo s modely zahalujícími celou oblast bříška a zadečku.

V jednodílných plavkách se můžete uvolnit a nestresovat se nafouklým bříškem, pokud jste třeba právě poobědvaly. Jsou zkrátka ideální pro skutečnou letní pohodu!

Podtrhněte prsa sexy košíčky

Spoustu nových trendů přineslo léto 2021 pro horní kousky plavek. Nejenže se opět nosí košíčkové podprsenky, které jako by z oka vypadly vašemu oblíbenému prádlu, ale experimentuje se i šířkou ramínek – od šňůrek až po široké pruhy, které drží všechno pěkně na svém místě. Pokud nechcete ukazovat příliš kůže, můžete místo klasické podprsenky sáhnout i po oblíbeném kousku pro plnoštíhlé ve formě topu od tankin, který vypadá jako tílko z plavkoviny a zakrývá tak nenuceně celé bříško.

Ukažte své nohy ve vykrojených bikinách

Ze spodních dílů se dostávají do trendů opět vysoké vykrojené bikiny podle vzoru 90. let. Umí krásně prodloužit nohy a vykouzlit sexy siluetu. Není vám odhalování zrovna po chuti? Sáhnout můžete i po variantě vysokých kalhotek téměř do pasu, které efektivně zakryjí větší bříško.

Minimalistické šňůrky u plavek pro nadměrné velikosti

Hitem letošního léta jsou šňůrky zdobící hromadu kousků koupací módy. Pokud si netroufáte na dvoudílné bikiny s podprsenkou propojenou uzounkými provázky, užijte si tento trend jinak. K dispozici je totiž i celá řada modelů, kde šňůrky plní spíš ozdobnou funkci.

Vyzkoušejte třeba monokiny pro nadměrné velikosti s atypickým střihem na jedno rameno – to druhé drží na svém místě díky několika tenkým šňůrkám, které mohou krásně ozdobit třeba i zádovou část! Například spleť různobarevných provázků suplujících ramínka na jednodílných plavkách s vykrojenými zády vás určitě bude bavit celé léto.

Ozdoby osvěží outfit a zakryjí špíčky

V módě jsou letos hravé volánky, které se romanticky pohupují na ramínkách, kolem výstřihu nebo zkrášlují spodní část plavek. Máte pocit, že by vám plavky s volány kila opticky přidávaly? Stačí sáhnout po té správné variantě pro nadměrné velikosti, a naopak vám přinesou spoustu dodatečného komfortu! Například dvoudílné tankiny ozdobené splývavými volány na delším topu i ve spodní části kalhotek schovají všechno, co nechcete ukazovat na odiv a díky volnému střihu se v nich budete cítit jednoduše skvěle.

Volán si můžete dopřát i v partii dekoltu, kde přitáhne pozornost k jedné z vašich největších předností. Pořídíte si takový model v oblíbené černé, nebo se odvážíte vydat se cestou trendy vzorů?

Jakou barvu a vzor v létě 2021 zvolit?

Pokud nemáte svou oblíbenou barvu a chcete vyzkoušet některý z aktuálních trendů, máte opět na výběr. Ze všech výloh křičí neonky ve výrazných tyrkysových, růžových nebo citronových tónech. Ke slovu se ale dostává i opačný trend v podobě přirozených a zemitých odstínů, které bývají jinak často spojované s podzimem. Pokud nechcete v davu příliš zářit, vychutnejte si módní tělové tóny a nejrůznější odstíny hnědé. Ze vzorů jsou trendy květinové potisky a tropické motivy listů a rostlin.

Ať už si vyberete dvoudílné bikiny v módních barvách, vsadíte na monokiny podtrhující vaše přednosti, nebo se zahalíte do špíčky maskujících tankin, užijte si léto na trendy vlně a se sebevědomím, bez kterého se žádné dokonalé plavky nosit nedají!

 

 

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.