Sociální sítě
Nahoru

Zvítězí mango nad citrónem?

Jedinečný koncept, který nemá u nás obdoby. Všechny pobočky IPPA Café jsou totiž tak zvané butikové cukrárny, což znamená, že fungují nejenom jako luxusní cukrárny, ale současně také jako showroom zařízení. Tím to ovšem nekončí. Součástí tohoto konceptu jsou také kurzy pro děti, začátečníky i profesionály, za nimiž stojí Jan Ševěček, který chce povýšit českou cukrařinu a nutno podotknout, že se mu to zdárně daří.

IPPA Café není na trhu nováčkem. Již dříve působilo pod názvem IF Café – tvář kaváren Iveta Fabešová, se však rozhodla jít vlastní cestou a nyní otevírá vlastní cukrárnu, která je ovšem vybavená tím nejlepším zařízením právě z IPPA Café.

IPPA Café má skvělý tým cukrářů, kteří se neustále školí od těch celosvětově nejlepších. IPPA Café už nemá jednu tvář, ale doslova nespočet. Jejím srdcem je Jan Ševěček, a právě on do Prahy pravidelně zve nejlepší šéfcukráře světa. Zahraniční hosté školí při kurzech profíky i celý tým. Každý zahraniční šéfcukrář rozšíří poznatky o nové technologické postupy a vnímání chutí. To vše se promítá do nabídky IPPA Café, která je na českém trhu bezpochyby nejlepší. Jako první signature dezert byl citrón. IPPA Café nezahálí a plní své vitríny dalšími signature dezerty. Jako poslední je mango, a ne tak ledajaké, ale wow mango. Kdo není příznivcem tohoto ovoce třeba sáhne po další novince hrušce nebo po neovocném cheesecaku.

Více z rubriky Gastro

  • Italské likéry Fratelli Branca v Čechách

    Na českém trhu jsou konečně k dostání dvě z ikon italského likérového umění od značky Fratelli Branca. Jsou to Fernet Branca...

    Marek Zelený22.5.2024
  • Irský bar, kde to žije

    Těsně před koncem roku 2023 se otevřel Gabby’s Irish Pub. Nyní slaví půl roku a nemůže si stěžovat na návštěvnost. Od...

    Marek Zelený22.5.2024
  • Japonská gastronomie s dechberoucím výhledem na Prahu

    Střešní terasa hotelu Four Seasons se na letní sezónu opět promění v japonskou restauraci MIRU, kde mohou místní i hoteloví hosté...

    Jan Pešek21.5.2024
  • Předkrmová La Veranda

    Restaurant La Veranda mění menu dle dostupnosti jednotlivých sezónních surovin. Vždy nějaký pokrm z menu nadobro zmizí a nový se objeví....

    Marek Zelený21.5.2024
  • Hostina z lesa

    Restaurant Deer v Michalské ulici, jen pár kroků od Staroměstského náměstí, se těší velké oblibě. Příjemný interiér, profesionální servis a dechberoucí...

    Jan Pešek20.5.2024
  • Garden party v PRU58

    29. května 2024 se v restauraci PRU58 uskuteční GARDEN PARTY. Zajímavá akce začíná v 18:00 a poté bude následovat bohatý program....

    Jan Pešek20.5.2024
  • Bubliny, kaviár, lanýž a ústřice v PRU58

    21. května 2024 od 18:00 do 21:00 se uskuteční neobvyklá akce ve vyhlášené restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Jak samotný název...

    Marek Zelený16.5.2024
  • S ginem Greenall’s vstříc zelenější budoucnosti

    Oblíbená značka ginů Greenall’s přichází s novou unikátní lahví, která je vlastně papírovým obalem. Díky tomu si můžete dopřát tento jedinečný...

    Marek Zelený16.5.2024
  • Babiččina zahrada stěhuje kuchyň

    Babiččina zahrada je stavení v Průhonicích, kde pod jednou střechou lze nalézt restauraci, konferenční světnici a malý pension. Hlavní dominantou je...

    Marek Zelený13.5.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.