Sociální sítě
Nahoru

Mocná síla kaviáru působící noc za nocí

V neprobádané říši noci vědci objevili vědc nečekanou a prchavou složku kaviáru – vzácný přírodní retinol. Retinol je molekula vyhledávaná pro svou bezkonkurenční schopnost vyhlazovat vrásky a jemné linky, je však velice obtížné ji zachytit a udržet, neboť může existovat pouze za tmy. Je-li vystavena dennímu světlu, zaniká.

Řada procesů v pokožce se řídí přirozeným 24hodinovým rytmem. V noci se pokožka zaměřuje především na regeneraci, kdežto ve dne zejména na ochranu proti vnějším vlivům.

Vědci z La Prairie byli odhodláni tuto nepolapitelnou sílu kaviáru zhmotnit. Jedinečná směs lipidů a retinolu získaných z kaviáru je výhradním objevem La Prairie. Extrahuje se zvláštním postupem, který vytváří ideální podmínky pro jeho zachycení a udržení. Díky retinolu tak laboratoře La Prairie zcela využívají mocný potenciál kaviáru vyhladit vrásky a linky: potenciál, který lze plně zachytit pouze v noci.

Skin Caviar Nighttime Oil bude uveden na trh 16. srpna s cenovkou 12 490 Kč

Noční tma dává prostor syntéze kolagenu a obnově epidermis. Zatímco však tyto procesy vrcholí v noci, stejně tak vrcholí i prostupnost kožní bariéry, neboť pokožka snižuje svou obranyschopnost na minimum. Díky tomu je více náchylná k noční ztrátě vody.

Postupem času tyto vrcholy dále klesají, což vede ke snížení hustoty mezibuněčné hmoty a ke snížení funkčnosti epidermis. Zároveň se dále zvyšuje prostupnost kožní bariéry, což vede k nadměrné ztrátě vody. Vitalita pokožky tak postupně klesá.

Všchny produkty značky jsou k dispoici v La Prairie Atelier na pražském Jungmannově náměstí 6

Kaviárový noční olej Skin Caviar Nighttime Oil obohacený o Caviar Retinol má působit ve spojení s přiro-zenými rytmy pokožky a vyrovnávat jevy způsobené stárnutím, zatímco jeho olejová textura vytváří okamžitou dočasnou vnější bariéru minimalizující ztrátu vody.

Kaviárový noční olej Skin Caviar Nighttime Oil pokožku vyhlazuje, snižuje výskyt jemných linek a vrásek a viditelně zjemňuje její povrch. Obnovuje její pevnost opětovným zhuštěním kožních buněk. Jako poslední krok nočního rituálu zadržuje v pokožce vlhkost a aktivní složky z předchozích ošetření, čímž zesiluje výsledky rituálu. Zároveň s tím dlouhodobě zlepšuje kožní bariéru a zvlhčuje pokožku.

Kaviárový noční olej Skin Caviar Nighttime Oil obsahuje Exkluzívní buněčný komplex La Prairie, který byl do oleje začleněn vůbec poprvé. Exkluzivní buněčný komplex, inspirovaný průkopnickým dílem dr. Niehanse v oblasti omlazení prováděným na proslulé klinice La Prairie, dodává pokožce nový život a energii. Zaměřuje se na základní složky nepostradatelné pro mladistvý vzhled.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.