Sociální sítě
Nahoru

Cukrářka Iveta Fabešová na nové cestě IF

Iveta Fabešová znovu otvírá svoji cukrárnu. Pod již známou značkou IF pokračuje v tvoření svých ikonických dezertů a ve Werichově vile otevírá stejnojmennou kavárnu, kde se s ní a s jejím cukrářským uměním mohou hosté setkávat osobně.

Zlaté vejce, citrón a řada dalších dezertů Ivety Fabešové nemají v českém cukrářském řemesle obdoby. Oblíbili si je nároční zákazníci, zvyklí cestovat za sladkými zážitky do věhlasných pařížských kaváren, rodiny, které rády spojují výjimečné životní momenty s nezapomenutelnou chutí, a všichni ostatní, kdo chtějí objevovat svět cukrářství a jeho skutečné mistrovství.

Vzhledem ke změnám v soukromém i business životě je pro Ivetu Fabešovou známá síť kaváren IF Café, kam si za unikátními dobrotami všichni zvykli chodit, minulostí. Tvůrkyně ikonických dortů a dezertů se vydala na sólovou cestu IF a to jediné a opravdové IF Café je právě ve zmiňované Werichově vile.

Náročná zkušenost mi dala příležitost uvědomit si, kudy mám pokračovat dál. Ani na chvíli jsem nezapochybovala o tom, že cukrařina je moje poslání a to, co mě nejvíce naplňuje, je zprostředkovávání speciálních zážitků a radosti druhým lidem. IF v dnešní podobě je ale ještě víc já, v čiré podobě,” říká Iveta Fabešová.

Ve Werichově vile se budou setkávat hosté s ní i s ikonickým menu, v němž najdou oblíbené evergreeny i novinky, například dort Rubikova kostka složený z několika různorodých chutí od kyselejších ovocných až po čokoládovou. Stejně jako všechny ostatní výrobky cukrářky jsou plné poctivých surovin, kreativní a jednoduché zároveň, s designem, který se jí nejprve očima, až pak přichází čas první lžičky a zážitku, na který se nezapomíná.

Protože k dezertům nejvyšší kvality neodmyslitelně patří také šálek vynikající kávy, budou zde mít návštěvníci možnost ochutnat prémiovou kávu L´OR. Značka L´OR vstupuje do světa profesionální gastronomie a právě IF ve Werichově vile je první špičková kavárna, kde ji bude možné spatřit na mlýnku.

Paní Iveta Fabešová je pro mě jasnou nositelkou značky a kvality. I proto jsem strašně moc rád, že po rozdělení firmy se vrací zpět k nám – do Werichovy vily. Z vlastní zkušenosti moc dobře vím, že zájem o její dezerty je opravdu mimořádný, a tak jí v této nové pracovní ale i životní etapě přeji hlavně dostatek energie, vše ostatní už přijde samo,“ řekl předseda správní nadace Jana a Medy Mládkových – Jiří Pospíšil.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.