Sociální sítě
Nahoru

Nahlédněte pod pokličku výroby legendárních hodinek PRIM

Opravdu výjimečný zážitek čeká na všechny, kdo v sobotu 4. září zamíří do Nového Města nad Metují. Společnost ELTON hodinářská, jediný český výrobce hodinek s více než 70 lety tradice, zve všechny příznivce tikajících šperků do své hodinkářské manufaktury.

Prohlédnout si, jak vznikají legendární „primky“, budete mít možnost po celý den, od 9 do 17 hodin. Výroba náramkových hodinek v Novém Městě nad Metují se může jako jediná v České republice pochlubit historií sahající až do roku 1949. Podnik, který od roku 1969 nese jméno ELTON, funguje dodnes a dosud vyrobil více než 16 milionů náramkových hodinek, především nejznámější české značky PRIM. Pro návštěvníky je připravena komentovaná prohlídka, při které je odborníci na slovo vzatí seznámí s kompletní výrobou hodinek s vlastním mechanickým strojkem.

Budete mít také možnost navštívit moderní podnikovou prodejnu a showroom. Nebojte se s sebou vzít také svoje ratolesti. Odnesou si zajímavý zážitek z unikátní výroby, kterou jen tak někde na vlastní oči neuvidí.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.