Sociální sítě
Nahoru

Ambasadoři na návštěvě

Pražský BeBop bar na podzim přivítá hosty – a ne ledajaké. Ambasadoři prémiových značek destilátů zavítají do vyhlášeného distingovaného baru ve Štěpánské ulici a předvedou své vědomosti. Hosté tak během daných večerů budou moci ochutnat tři koktejly pod taktovkou těch nejpovolanějších.

V září zavítá Petr Kymla a představí giny Tanqueray a Tanqueray no. TEN. V říjnu ho vystřídá ambasador rumové značky Zacapa a listopad zpestří Michal Marešovský, který hostům přiblíží whisky Johnnie Walker netradičním způsobem. „Jsme nadšení z této spolupráce. Guest bartending je skvělá možnost, jak svým vracejícím se hostům ozvláštnit pravidelnou návštěvu o nové tváře, poznatky a chutě. Navíc čeští ambasadoři jsou zajímavé osobnosti, které doslova náš bar rozzáří. Tuto podzimní jízdu bereme jako začátek a v budoucnu chystáme mnoho dalších akcí,“ dodává s úsměvem šéfbarman Milan Drahoš.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.