Bary | 24.8.2021 | Jan Pešek

Ambasadoři na návštěvě

Pražský BeBop bar na podzim přivítá hosty – a ne ledajaké. Ambasadoři prémiových značek destilátů zavítají do vyhlášeného distingovaného baru ve Štěpánské ulici a předvedou své vědomosti. Hosté tak během daných večerů budou moci ochutnat tři koktejly pod taktovkou těch nejpovolanějších.
V září zavítá Petr Kymla a představí giny Tanqueray a Tanqueray no. TEN. V říjnu ho vystřídá ambasador rumové značky Zacapa a listopad zpestří Michal Marešovský, který hostům přiblíží whisky Johnnie Walker netradičním způsobem. „Jsme nadšení z této spolupráce. Guest bartending je skvělá možnost, jak svým vracejícím se hostům ozvláštnit pravidelnou návštěvu o nové tváře, poznatky a chutě. Navíc čeští ambasadoři jsou zajímavé osobnosti, které doslova náš bar rozzáří. Tuto podzimní jízdu bereme jako začátek a v budoucnu chystáme mnoho dalších akcí,“ dodává s úsměvem šéfbarman Milan Drahoš.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz