Sociální sítě
Nahoru

Terasa U Prince bez rezervace

Terasa U Prince se stala bezpochyby symbolem Prahy. Každý návštěvník je uchvácen výhledem, který je dechberoucí. Kdo nebyl na terase, jako by nebyl.

Nyní přichází Terasa U Prince s novým konceptem. Komplex, který se rozprostírá mezi střechami na Staroměstském náměstí, se nově rozděluje na restaurační a barovou část. V jedné části, jak samotné označení napovídá, si hosté mohou pochutnat nad specialitami z grilu, kterým sekundují domácí těstoviny, jenž v centru Prahy nemají konkurenci.

Druhá část je nově zaměřena na drinky. Za nimi stojí domovský bar Black Angels. Tento krok má hned několik výhod. První je možnost aperitivu před večeří, druhá je drink jen tak bez rezervace. Dveře jsou otevřené všem a pokud po skleničce přijde chuť k jídlu, jistě se stůl v restaurační části uvolní.

Terasa U Prince je připravená na celoroční provoz za jakéhokoliv počasí. „Už nyní se těšíme na advent. Náš svařák je vyhlášený na celém Staroměstském náměstí. Letos ho budeme mít s přidanou hodnotou a to výhledem, který je zcela neopakovatelný,“ dodává Petr Bauer jr. za Bauer Hotel Group.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.