Sociální sítě
Nahoru

Nová generace robustních chronografů Audemars Piguet

Švýcarský producent vysoké hodinařiny Audemars Piguet nedávno představil novou řadu Royal Oak Offshore o velikosti 43 mm. Celkem se jedná o pět nových modelů z vybroušeného titanu, růžového 18kt zlata či nerezové oceli.

Nová řada představuje první nový design typu Royal Oak Offshore od vývoje kolekce o velikosti 44 mm těsně po roce 2000. I když si provedení pouzdra a číselníku zachovalo původní charakteristiky řady Royal Oak Offshore, je rozvinuto tak, aby nabídlo optimální estetiku a ergonomiku.

Nové modely v kolekci Royal Oak Offshore navíc potěší nejnovějším integrovaným flyback chronografem manufaktury s funkcí resetování bez zastavování stopek, Calibre 4401.

Nová řada Royal Oak Offshore 43 mm, vybavena novým systémem výměnného řemínku, spojuje silnou identitu této kolekce s ergonomicky vybroušenějším provedením. Pouzdro obsahuje větší leštěné zkosené plochy na okrajích, zatímco luneta i šroubkem zajištěná koruna a tlačítka stopek sledují lehké zakřivení pro poskytnutí přitažlivějšího vizuálního vzhledu.

Kromě verze, která je plně z titanu, se ostatní čtyři typy hodinek této kolekce vyznačují keramickou lunetou, jež jim dodává silný kontrast dvou tónů. Antireflexní safírový krystal zakřivený od 6 do 12 hodin hladce zapadá do zakřivení lunety a doplňuje celkový design.

Střídání ručně leštěných zkosení a matné kartáčované povrchové úpravy, které zdobí pouzdro a lunetu, je pro výrobce charakteristické a dotváří novou estetiku hodinek.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.