Sociální sítě
Nahoru

Cukrařina hrou

IPPA Café během léta naučilo přesně 200 dětí připravovat delikatesy světové kuchyně. Každý letní týden, od pondělí do pátku, absolvovalo 25 osob nejmladší generace příměstský kemp.

Od rána do odpoledne se malí účastníci během společně strávených hodin naučili pokrmy, kterými teď oslňují své rodiče a v budoucnu třeba své partnery. Jednotlivé týdny měly svá témata, lze jmenovat Itálii, Francii či Ameriku.

Začal školní rok a s tím spojené dětské povinnosti. Stále ale existuje možnost vzdělání se v oblasti gastronomie a cukrařiny speciálně. Během 3 hodin sobotního dne si dítě osvojí přípravu dle daného tématu.

Cena kurzu činí 1800 Kč. Na výběr jsou makronky, tartaletky, croissanty, koblihy či donuty. To není ale vše. Zájem o kurzy je obrovský. Jelikož ti, co absolvovali, chtějí další téma, nabídka se stále rozrůstá a termínů přibývá. Možná voucher na kurz je skvělým tipem na dárek k narozeninám, svátku nebo pod vánoční stromeček.

Všechny kurzy se nesou ve znamení poznání, zábavy, soutěže a v neposlední řadě obrovského zážitku. Akademie IPPA Café je špičkou na poli cukrářského vzdělání.

Více z rubriky Gastro

  • Ledové drinky pro horké dny

    Léto je v plném proudu a francouzské pekařství PAUL pro své zákazníky připravilo skvělé ochlazení. Ledové kávy a lahodné limonády osvěží...

    Marek Zelený2.8.2022
  • Benjamin: fine dining ve Vršovicích slaví 4 roky

    Za projektem pojmenovaným podle prvorozeného syna stojí otec, vynikající kuchař, gastrovizionář, a majitel restaurace Café Buddha a restaurace PRU 58 v...

    Jan Pešek28.7.2022
  • Nejlepší čeká a moravská vína roku 2022 vyhlášena

    Odborná porota složená ze špičkových sommelierů, vinařů a enologů vyhlásila minulý týden v Praze výsledky vinařské soutěže Král vín v celkem...

    Marek Zelený28.7.2022
  • Dokonalé Pad Thai v Café Budha

    Nejznámější a nejslavnější thajské nudle, které lze ochutnat po celém světě, i když pokaždé chutnají trochu jinak. To je na nich...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Giny Malfy vystihují pravou chuť Itálie

    Většina Italů si užívá výhled na moře s ginem a tonikem s přidáním plátku čerstvě utrženého citronu. Super-prémiové giny Malfy jsou...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Francouzské léto v lahvi

    Tradiční postupy, prvotřídní kvalita jalovcových bobulí a co nejpřirozenější výrobní proces. V tom tkví kouzlo vůbec prvního francouzského ginu, který se...

    Marek Zelený26.7.2022
  • Osmdesátky v kurzu

    Podnik v centru Prahy Cafe 80’s je ikonickým místem, kde se schází milovníci 80. let. Kdo rád vzpomíná na plísňáče, žvýkačky...

    Jan Pešek26.7.2022
  • Pavlova z Lagarta

    Anna Pavlova byla baletkou, která vzbuzovala zájem, kamkoliv přišla. Nechodila, jen se nesla jako pírko, které se vznáší vzduchem elegantně a...

    Marek Zelený26.7.2022
  • Zkušený šéfkuchař Radek David posílil kuchařský tým Aramarku

    Velká změna se odehrála v českém kuchařském světě. Jeden z nejzkušenějších šéfkuchařů v republice mění po dlouhých dvaceti letech dres. Nemíří...

    Marek Zelený26.7.2022
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.