Sociální sítě
Nahoru

Cukrařina hrou

IPPA Café během léta naučilo přesně 200 dětí připravovat delikatesy světové kuchyně. Každý letní týden, od pondělí do pátku, absolvovalo 25 osob nejmladší generace příměstský kemp.

Od rána do odpoledne se malí účastníci během společně strávených hodin naučili pokrmy, kterými teď oslňují své rodiče a v budoucnu třeba své partnery. Jednotlivé týdny měly svá témata, lze jmenovat Itálii, Francii či Ameriku.

Začal školní rok a s tím spojené dětské povinnosti. Stále ale existuje možnost vzdělání se v oblasti gastronomie a cukrařiny speciálně. Během 3 hodin sobotního dne si dítě osvojí přípravu dle daného tématu.

Cena kurzu činí 1800 Kč. Na výběr jsou makronky, tartaletky, croissanty, koblihy či donuty. To není ale vše. Zájem o kurzy je obrovský. Jelikož ti, co absolvovali, chtějí další téma, nabídka se stále rozrůstá a termínů přibývá. Možná voucher na kurz je skvělým tipem na dárek k narozeninám, svátku nebo pod vánoční stromeček.

Všechny kurzy se nesou ve znamení poznání, zábavy, soutěže a v neposlední řadě obrovského zážitku. Akademie IPPA Café je špičkou na poli cukrářského vzdělání.

Více z rubriky Gastro

  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Není citrón jako citrón

    Lagarto je kávové srdce severu, to ví každý, kdo okusil. Za roky svého působení se z ryze českého řetězce stal pojem....

    Marek Zelený19.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Husa na Staromáku

    Staroměstské náměstí je jedno z nejkrásnějších míst celé Prahy. Nádherné stavby protkané historií nemají celosvětově obdoby. V jedné z těch nejkrásnějších...

    Jan Pešek12.10.2021
  • Romantické dýňové menu se skleničkou Mionetto Prosecco

    Se sychravým podzimem pomalu přichází doba, kdy trávíme více času z pohodlí domova v dece a při svíčkách. Využijte toto pochmurné...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Aluna bean to bar aneb umění skryté v tabulce čokolády

    Možná už jste slyšeli, že čokoláda není tak úžasná pouze pro svou lahodnou chuť. A že své blahodárné účinky může rozvinout...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Temperamentní Negroni Sbagliato rozzáří i pochmurný podzim

    Slunné babí léto pomalu střídá sychravý podzim a setkávání na terasách či zahrádkách se pomalu přesouvá za dveře teplých domovů. Zpestřete...

    Marek Zelený7.10.2021
  • Slavná vinárna Tři Grácie se vrací na scénu

    Legendární pražská vinárna Tři Grácie znovu otevírá své brány. Místo, které patřilo po desítky let k povinným zastávkám pražských milovníků dobrého...

    Jan Pešek6.10.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.