Sociální sítě
Nahoru

Cukrařina hrou

IPPA Café během léta naučilo přesně 200 dětí připravovat delikatesy světové kuchyně. Každý letní týden, od pondělí do pátku, absolvovalo 25 osob nejmladší generace příměstský kemp.

Od rána do odpoledne se malí účastníci během společně strávených hodin naučili pokrmy, kterými teď oslňují své rodiče a v budoucnu třeba své partnery. Jednotlivé týdny měly svá témata, lze jmenovat Itálii, Francii či Ameriku.

Začal školní rok a s tím spojené dětské povinnosti. Stále ale existuje možnost vzdělání se v oblasti gastronomie a cukrařiny speciálně. Během 3 hodin sobotního dne si dítě osvojí přípravu dle daného tématu.

Cena kurzu činí 1800 Kč. Na výběr jsou makronky, tartaletky, croissanty, koblihy či donuty. To není ale vše. Zájem o kurzy je obrovský. Jelikož ti, co absolvovali, chtějí další téma, nabídka se stále rozrůstá a termínů přibývá. Možná voucher na kurz je skvělým tipem na dárek k narozeninám, svátku nebo pod vánoční stromeček.

Všechny kurzy se nesou ve znamení poznání, zábavy, soutěže a v neposlední řadě obrovského zážitku. Akademie IPPA Café je špičkou na poli cukrářského vzdělání.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.