Sociální sítě
Nahoru

Nový kurz v Café Buddha

Café Buddha v čele se Štěpánem Návratem před lety začalo s kuchařskými kurzy. I když se s nimi poslední dobou roztrhl pytel, moudří vědí, kdo má největší zkušenosti. V nabídce jsou kurzy zaměřené na sushi, Thajsko a Vietnam. Novinkou je kurz Indonésie.

Kdo byl v Indonésii, tak ví, že tento kus světa je plný skrytých drahokamů, hustých pralesů a nespočtu street food festivalů. Během 3 – 4 hodin pod vedením Štěpána Návrata se účastník kurzu naučí ovládat jedinečné a zdravé chutě ukryté ve 4 pokrmech.

Jako první je jedno z nejoblíbenějších asijských jídel vůbec, a to Nasi Goreng. Následuje další stálice, která se drží na prvních příčkách v pomyslném žebříčku TOP ASIA FOOD, a není to nic jiného než Soto Ayam.

Kdo se naučí dělat další chod, už s tím nikdy nepřestane. Balinese Summer Roll jsou závitky, jenž se hodí v jakoukoliv denní dobu, a to nemluvě o společném setkání s přáteli či rodinou. Aby byl zážitek dokonalý po všech stránkách, poslední z receptů není pokrm ale drink. Bali style cocktail je absolutní pecka. „Každý, komu tento drink připravíte, začne k vám domů chodit jako do baru,“ dodává s úsměvem Štěpán Návrat.

Cena činí 2999 Kč na osobu. Zážitek zaručen a vědomosti k nezaplacení.

Více z rubriky Gastro

  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Není citrón jako citrón

    Lagarto je kávové srdce severu, to ví každý, kdo okusil. Za roky svého působení se z ryze českého řetězce stal pojem....

    Marek Zelený19.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Husa na Staromáku

    Staroměstské náměstí je jedno z nejkrásnějších míst celé Prahy. Nádherné stavby protkané historií nemají celosvětově obdoby. V jedné z těch nejkrásnějších...

    Jan Pešek12.10.2021
  • Romantické dýňové menu se skleničkou Mionetto Prosecco

    Se sychravým podzimem pomalu přichází doba, kdy trávíme více času z pohodlí domova v dece a při svíčkách. Využijte toto pochmurné...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Aluna bean to bar aneb umění skryté v tabulce čokolády

    Možná už jste slyšeli, že čokoláda není tak úžasná pouze pro svou lahodnou chuť. A že své blahodárné účinky může rozvinout...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Temperamentní Negroni Sbagliato rozzáří i pochmurný podzim

    Slunné babí léto pomalu střídá sychravý podzim a setkávání na terasách či zahrádkách se pomalu přesouvá za dveře teplých domovů. Zpestřete...

    Marek Zelený7.10.2021
  • Slavná vinárna Tři Grácie se vrací na scénu

    Legendární pražská vinárna Tři Grácie znovu otevírá své brány. Místo, které patřilo po desítky let k povinným zastávkám pražských milovníků dobrého...

    Jan Pešek6.10.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.