Sociální sítě
Nahoru

Nový kurz v Café Buddha

Café Buddha v čele se Štěpánem Návratem před lety začalo s kuchařskými kurzy. I když se s nimi poslední dobou roztrhl pytel, moudří vědí, kdo má největší zkušenosti. V nabídce jsou kurzy zaměřené na sushi, Thajsko a Vietnam. Novinkou je kurz Indonésie.

Kdo byl v Indonésii, tak ví, že tento kus světa je plný skrytých drahokamů, hustých pralesů a nespočtu street food festivalů. Během 3 – 4 hodin pod vedením Štěpána Návrata se účastník kurzu naučí ovládat jedinečné a zdravé chutě ukryté ve 4 pokrmech.

Jako první je jedno z nejoblíbenějších asijských jídel vůbec, a to Nasi Goreng. Následuje další stálice, která se drží na prvních příčkách v pomyslném žebříčku TOP ASIA FOOD, a není to nic jiného než Soto Ayam.

Kdo se naučí dělat další chod, už s tím nikdy nepřestane. Balinese Summer Roll jsou závitky, jenž se hodí v jakoukoliv denní dobu, a to nemluvě o společném setkání s přáteli či rodinou. Aby byl zážitek dokonalý po všech stránkách, poslední z receptů není pokrm ale drink. Bali style cocktail je absolutní pecka. „Každý, komu tento drink připravíte, začne k vám domů chodit jako do baru,“ dodává s úsměvem Štěpán Návrat.

Cena činí 2999 Kč na osobu. Zážitek zaručen a vědomosti k nezaplacení.

Více z rubriky Gastro

  • Ledové drinky pro horké dny

    Léto je v plném proudu a francouzské pekařství PAUL pro své zákazníky připravilo skvělé ochlazení. Ledové kávy a lahodné limonády osvěží...

    Marek Zelený2.8.2022
  • Benjamin: fine dining ve Vršovicích slaví 4 roky

    Za projektem pojmenovaným podle prvorozeného syna stojí otec, vynikající kuchař, gastrovizionář, a majitel restaurace Café Buddha a restaurace PRU 58 v...

    Jan Pešek28.7.2022
  • Nejlepší čeká a moravská vína roku 2022 vyhlášena

    Odborná porota složená ze špičkových sommelierů, vinařů a enologů vyhlásila minulý týden v Praze výsledky vinařské soutěže Král vín v celkem...

    Marek Zelený28.7.2022
  • Dokonalé Pad Thai v Café Budha

    Nejznámější a nejslavnější thajské nudle, které lze ochutnat po celém světě, i když pokaždé chutnají trochu jinak. To je na nich...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Giny Malfy vystihují pravou chuť Itálie

    Většina Italů si užívá výhled na moře s ginem a tonikem s přidáním plátku čerstvě utrženého citronu. Super-prémiové giny Malfy jsou...

    Marek Zelený27.7.2022
  • Francouzské léto v lahvi

    Tradiční postupy, prvotřídní kvalita jalovcových bobulí a co nejpřirozenější výrobní proces. V tom tkví kouzlo vůbec prvního francouzského ginu, který se...

    Marek Zelený26.7.2022
  • Osmdesátky v kurzu

    Podnik v centru Prahy Cafe 80’s je ikonickým místem, kde se schází milovníci 80. let. Kdo rád vzpomíná na plísňáče, žvýkačky...

    Jan Pešek26.7.2022
  • Pavlova z Lagarta

    Anna Pavlova byla baletkou, která vzbuzovala zájem, kamkoliv přišla. Nechodila, jen se nesla jako pírko, které se vznáší vzduchem elegantně a...

    Marek Zelený26.7.2022
  • Zkušený šéfkuchař Radek David posílil kuchařský tým Aramarku

    Velká změna se odehrála v českém kuchařském světě. Jeden z nejzkušenějších šéfkuchařů v republice mění po dlouhých dvaceti letech dres. Nemíří...

    Marek Zelený26.7.2022
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.