Sociální sítě
Nahoru

Nový kurz v Café Buddha

Café Buddha v čele se Štěpánem Návratem před lety začalo s kuchařskými kurzy. I když se s nimi poslední dobou roztrhl pytel, moudří vědí, kdo má největší zkušenosti. V nabídce jsou kurzy zaměřené na sushi, Thajsko a Vietnam. Novinkou je kurz Indonésie.

Kdo byl v Indonésii, tak ví, že tento kus světa je plný skrytých drahokamů, hustých pralesů a nespočtu street food festivalů. Během 3 – 4 hodin pod vedením Štěpána Návrata se účastník kurzu naučí ovládat jedinečné a zdravé chutě ukryté ve 4 pokrmech.

Jako první je jedno z nejoblíbenějších asijských jídel vůbec, a to Nasi Goreng. Následuje další stálice, která se drží na prvních příčkách v pomyslném žebříčku TOP ASIA FOOD, a není to nic jiného než Soto Ayam.

Kdo se naučí dělat další chod, už s tím nikdy nepřestane. Balinese Summer Roll jsou závitky, jenž se hodí v jakoukoliv denní dobu, a to nemluvě o společném setkání s přáteli či rodinou. Aby byl zážitek dokonalý po všech stránkách, poslední z receptů není pokrm ale drink. Bali style cocktail je absolutní pecka. „Každý, komu tento drink připravíte, začne k vám domů chodit jako do baru,“ dodává s úsměvem Štěpán Návrat.

Cena činí 2999 Kč na osobu. Zážitek zaručen a vědomosti k nezaplacení.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.