Sociální sítě
Nahoru

Nový kurz v Café Buddha

Café Buddha v čele se Štěpánem Návratem před lety začalo s kuchařskými kurzy. I když se s nimi poslední dobou roztrhl pytel, moudří vědí, kdo má největší zkušenosti. V nabídce jsou kurzy zaměřené na sushi, Thajsko a Vietnam. Novinkou je kurz Indonésie.

Kdo byl v Indonésii, tak ví, že tento kus světa je plný skrytých drahokamů, hustých pralesů a nespočtu street food festivalů. Během 3 – 4 hodin pod vedením Štěpána Návrata se účastník kurzu naučí ovládat jedinečné a zdravé chutě ukryté ve 4 pokrmech.

Jako první je jedno z nejoblíbenějších asijských jídel vůbec, a to Nasi Goreng. Následuje další stálice, která se drží na prvních příčkách v pomyslném žebříčku TOP ASIA FOOD, a není to nic jiného než Soto Ayam.

Kdo se naučí dělat další chod, už s tím nikdy nepřestane. Balinese Summer Roll jsou závitky, jenž se hodí v jakoukoliv denní dobu, a to nemluvě o společném setkání s přáteli či rodinou. Aby byl zážitek dokonalý po všech stránkách, poslední z receptů není pokrm ale drink. Bali style cocktail je absolutní pecka. „Každý, komu tento drink připravíte, začne k vám domů chodit jako do baru,“ dodává s úsměvem Štěpán Návrat.

Cena činí 2999 Kč na osobu. Zážitek zaručen a vědomosti k nezaplacení.

Více z rubriky Gastro

  • Italské likéry Fratelli Branca v Čechách

    Na českém trhu jsou konečně k dostání dvě z ikon italského likérového umění od značky Fratelli Branca. Jsou to Fernet Branca...

    Marek Zelený22.5.2024
  • Irský bar, kde to žije

    Těsně před koncem roku 2023 se otevřel Gabby’s Irish Pub. Nyní slaví půl roku a nemůže si stěžovat na návštěvnost. Od...

    Marek Zelený22.5.2024
  • Japonská gastronomie s dechberoucím výhledem na Prahu

    Střešní terasa hotelu Four Seasons se na letní sezónu opět promění v japonskou restauraci MIRU, kde mohou místní i hoteloví hosté...

    Jan Pešek21.5.2024
  • Předkrmová La Veranda

    Restaurant La Veranda mění menu dle dostupnosti jednotlivých sezónních surovin. Vždy nějaký pokrm z menu nadobro zmizí a nový se objeví....

    Marek Zelený21.5.2024
  • Hostina z lesa

    Restaurant Deer v Michalské ulici, jen pár kroků od Staroměstského náměstí, se těší velké oblibě. Příjemný interiér, profesionální servis a dechberoucí...

    Jan Pešek20.5.2024
  • Garden party v PRU58

    29. května 2024 se v restauraci PRU58 uskuteční GARDEN PARTY. Zajímavá akce začíná v 18:00 a poté bude následovat bohatý program....

    Jan Pešek20.5.2024
  • Bubliny, kaviár, lanýž a ústřice v PRU58

    21. května 2024 od 18:00 do 21:00 se uskuteční neobvyklá akce ve vyhlášené restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Jak samotný název...

    Marek Zelený16.5.2024
  • S ginem Greenall’s vstříc zelenější budoucnosti

    Oblíbená značka ginů Greenall’s přichází s novou unikátní lahví, která je vlastně papírovým obalem. Díky tomu si můžete dopřát tento jedinečný...

    Marek Zelený16.5.2024
  • Babiččina zahrada stěhuje kuchyň

    Babiččina zahrada je stavení v Průhonicích, kde pod jednou střechou lze nalézt restauraci, konferenční světnici a malý pension. Hlavní dominantou je...

    Marek Zelený13.5.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.