Sociální sítě
Nahoru

Royal apple: Novinka podzimu IPPA Café

IPPA Café přináší neustále novinky v oboru vysoké cukrařiny. Nejnovějším počinem, který na menu v žádné pobočce nebyl a od teď je všude k dostání, je Royal apple.

Lívance se strouhaným jablkem, pečenými jablíčky v oříškovém másle se skořicí a cukrem, které dochucují opečené vlašské ořechy zalité tekutým slaným karamelem. Už jen tento popis vzbuzuje chuťové reakce. Nemluvě o reálné chuti, a to speciálně o spodní části plné žloutkového krému s rumem. Dekor celého talíře obstarává hustý slaný karamel. Jedno je jisté, podmanivější chuť a konzistence není k dostání minimálně na českém trhu.

Roky jsme měli vyhlášený štrůdl, ale doba postoupila a rozhodli jsme se jít chuťově dále. Ve stejném tónu s větší dávkou požitku se zrodilo Royal apple. Dovolím si říci, že je to absolutní bomba. Kdo ochutnal, nevěří a vrací se opakovaně ve frekvenci, která mě jako majitele těší,“ dodává s úsměvem vizionář na poli edukativní cukrařiny Jan Ševěček.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.