Sociální sítě
Nahoru

Royal apple: Novinka podzimu IPPA Café

IPPA Café přináší neustále novinky v oboru vysoké cukrařiny. Nejnovějším počinem, který na menu v žádné pobočce nebyl a od teď je všude k dostání, je Royal apple.

Lívance se strouhaným jablkem, pečenými jablíčky v oříškovém másle se skořicí a cukrem, které dochucují opečené vlašské ořechy zalité tekutým slaným karamelem. Už jen tento popis vzbuzuje chuťové reakce. Nemluvě o reálné chuti, a to speciálně o spodní části plné žloutkového krému s rumem. Dekor celého talíře obstarává hustý slaný karamel. Jedno je jisté, podmanivější chuť a konzistence není k dostání minimálně na českém trhu.

Roky jsme měli vyhlášený štrůdl, ale doba postoupila a rozhodli jsme se jít chuťově dále. Ve stejném tónu s větší dávkou požitku se zrodilo Royal apple. Dovolím si říci, že je to absolutní bomba. Kdo ochutnal, nevěří a vrací se opakovaně ve frekvenci, která mě jako majitele těší,“ dodává s úsměvem vizionář na poli edukativní cukrařiny Jan Ševěček.

Více z rubriky Gastro

  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Není citrón jako citrón

    Lagarto je kávové srdce severu, to ví každý, kdo okusil. Za roky svého působení se z ryze českého řetězce stal pojem....

    Marek Zelený19.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Husa na Staromáku

    Staroměstské náměstí je jedno z nejkrásnějších míst celé Prahy. Nádherné stavby protkané historií nemají celosvětově obdoby. V jedné z těch nejkrásnějších...

    Jan Pešek12.10.2021
  • Romantické dýňové menu se skleničkou Mionetto Prosecco

    Se sychravým podzimem pomalu přichází doba, kdy trávíme více času z pohodlí domova v dece a při svíčkách. Využijte toto pochmurné...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Aluna bean to bar aneb umění skryté v tabulce čokolády

    Možná už jste slyšeli, že čokoláda není tak úžasná pouze pro svou lahodnou chuť. A že své blahodárné účinky může rozvinout...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Temperamentní Negroni Sbagliato rozzáří i pochmurný podzim

    Slunné babí léto pomalu střídá sychravý podzim a setkávání na terasách či zahrádkách se pomalu přesouvá za dveře teplých domovů. Zpestřete...

    Marek Zelený7.10.2021
  • Slavná vinárna Tři Grácie se vrací na scénu

    Legendární pražská vinárna Tři Grácie znovu otevírá své brány. Místo, které patřilo po desítky let k povinným zastávkám pražských milovníků dobrého...

    Jan Pešek6.10.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.