Degustace | 4.10.2021 | Jan Pešek

Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu, které se svým týmem připravil šéfkuchař Marek Fichtner.

Hosté mohou vybírat z několika předkrmů, sezónních hlavních chodů a celé menu samozřejmě završit výběrem z dezertů. To vše pečlivě spárované buď s vínem nebo netradičně také s fermentovanými domácími limonádami.

Toto podzimní menu jsem sestavil společně s mými talentovanými kolegy, jelikož týmová práce i při tvorbě menu je důležitá pro profesní rozvoj nadaných talentů. Menu bych rád obměňoval 4x do roka dle ročních období v návaznosti na sezónnost produktů. Volili jsme ingredience, které jsou zajímavé a málokdo z našich hostů si je připraví sám doma. Například teleci brzlík, foie gras, topinambury, smrže, soufflé, hovězí žebro v Rioja atd. Další zajímavostí je naše nabídka nealkoholických drinků, které fermentují naši cukráři v různých příchutích“ upřesňuje šéfkuchař Marek Fichtner.
Čtyřicetimístný kulinářský Trezor se otevírá každou středu a čtvrtek večer a vzhledem k omezené kapacitě je doporučeno včas si rezervovat místa na webu.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz