Sociální sítě
Nahoru

Bohematic na Designbloku představí zcela nový showroom v Maiselově ulici

Mladá česká hodinářská značka Bohematic představí v rámci letošního 23. ročníku Designbloku, největší přehlídky designu ve střední Evropě (od 6. do 10. října 2021), svůj nový showroom v Maiselově ulici 24/2.

Prostoru showroomu Bohematic, který bude kompletní expozicí v rámci Designbloku, bude dominovat velká designová TV, na které se bude promítat video z výroby hodinek Bohematic a 3D video o novém modelu hodinek AERODYNAMIC v CGI od Punctum Images.

V prostoru showroomu bude vystavena kompletní kolekce hodinek Bohematic a doplňkových předmětů. Každý den vždy v 11 a 14 hodin bude v showroomu probíhat komentovaná prezentace videa z výroby a prezentace 3D a použité CGI technologie pro nový model hodinek AERODYNAMIC.

V pátek 8. října proběhne v rámci doprovodného programu Designbloku pod názvem Architekti a designéři na vodě: série přednášek, které organizuje ARCHIZOOM.cz, plavba na nové elektrické lodi Marie D´Bohemia, na které se formou neformálního rozhovoru s Michalem Froňkem ze studia Olgoj Chorchoj představí značka Bohematic včetně příběhu, který stojí za novým modelem hodinek AERODYNAMIC. Michal Froňek kromě jiného přiblíží vznik, úskalí a úspěchy při budování nové ryze české značky hodinek. Loď vyplouvá v 17.00 hodin od Čechova mostu a plavba potrvá 90 min. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji.

V sobotu 9. října vystoupí od 12.00 -12.30 hodin v rámci Reflex Stage v Gabriel Loci (Holečkova 106/10 Praha 5), který bude tradičně hlavním dějištěm doprovodného programu festivalu, opět Michal Froněk a výrobní ředitelka Bohematic a zkušená konstruktérka náramkových hodinek Renata Eichlerová s prezentací na téma „Jak se buduje brand hodinek“.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.