Sociální sítě
Nahoru

První charitativní večer v J&J

Dne 6.11.2021 se uskuteční první charitativní večer v J&J. Degustační večeře proběhne pod záštitou Hynka Hanzy společně s umem šéfkuchaře Romana Čaníka a kreativním elementem majitelem J&J Janem Hawelkou.

Výtěžek poputuje holčičce Majdalence a její mamince na pomoc s úhradou nákladů na náročnou léčbu, kterou musí kvůli svému onemocnění spinální muskulární atrofie zřejmě II. typu podstupovat od 17ti měsíců.

Večeře startuje ve třech časech, a to 17:30, 18:30 a 19:30, vždy ve dvouhodinovém slotu. Během této doby host ochutná intenzivní menu o sedmi chodech za cenu 1198 Kč.

Lagarto je severočeská síť, která má svém portfoliu kavárny, bistro, kontejner u jezera a casual fine dining. V poslední jmenované zážitkové restauraci se uskuteční první charitativní večer v rámci celé restaurace i sítě Lagarto. Výjimečnou pozornost si zasloužila Majdalenka. Každá koruna z tohoto večera připadne jí. Inspirací celého menu je tradiční česká kuchyně v moderním pojetí. Aby byl večer dokonalý o vinný doprovod se postará vyhlášený sommeliér Jan a zvukový vjem rozezní pianista Jan Veselý.

Amuse bouche Bramborák

1.Předkrm Zelí

2.Předkrm Španělský ptáček

3.Polévka Kulajda

4.Hlavní chod Svíčková

5. II. Hlavní chod Pstruh po mlynářsku

6. Predezert Tvarůžek

7. Dezert Větrník

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.