Sociální sítě
Nahoru

Sennheiser vybavil Magenta Experience Center

Podcasty hýbají světem a rodí se jak houby po dešti. Pokud však chcete vytvořit opravdu profesionální, kvalitní kousek, kterým upoutáte, nestačí jen váš nápad. Je třeba mít přístup k technice a alespoň základní znalosti výroby audiovizuálních pořadů.

Všechno potřebné je možné zdarma využít v Magenta Experience Center v obchodním centru Arkády Pankrác v Praha 4. Zde v příjemné atmosféře pod jemným, inspirativním dohledem vyškolených odborníků získáte možnost pracovat na špičkové zvukové aparatuře německého výrobce sluchátek a mikrofonů Sennheiser.

Jde konkrétně o studiový velkomembránový kondenzátorový mikrofon Sennheiser MK4 digital. Výhradní zastoupení značky Sennheiser pro ČR a Slovensko, tedy společnost Panter-Praha vybavila toto studiové centrum nezbytnou technikou, jakou jsou, mimo zmíněného mikrofonu a sluchátek Sennheiser HD 25, například analogový mixážní pult Yamaha MG12 XU, profesionální stojany na mikrofony značky König&Meyer.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.