Sociální sítě
Nahoru

Darujte něco výjimečného

Luxusní dárkové balíčky s českou přírodní kosmetikou Saloos jsou originálním dárkem na Vánoce, narozeniny, svátek nebo jen tak pro radost, a potěší ženy, muže i děti. Kromě blahodárných účinků na pokožku je kosmetika Saloos typická i čistě přírodními vůněmi, které dokáží jako mávnutím kouzelného proutku zlepšit náladu.

Dárkový set Levandule, 1 ks za 403 Kč

Levandulová

Tento kosmetický set přináší komplexní péči vhodnou i pro tu nejcitlivější pleť. Hydrofilní odličovací olej Levandule ji důkladně vyčistí a zklidní, šetrně z ní odstraní i voděodolný make-up. 100% Bio levandulová voda ji pak důkladně dočistí, zklidní a hydratuje, nemusíte se bát použít ji i na problematickou pleť. Hyaluronové sérum přestavuje moderní aktivní anti-age péči zajišťující intenzivní hydrataci, regeneraci a vyhlazení pleti.

Dárkový set Růže, 1 ks za 426 Kč

Vysoce účinné anti-age řešení

Ty nejlepší dárky jsou z čisté přírody. Potěšte sebe nebo své blízké setem obsahujícím Hydrofilní odličovací olej Argan Revital, který během šetrného čištění pleť rovnou i vyživuje, 100% Bio růžovou vodu jako tonikum a hydratační hyaluronové sérum. Tato i všechna další dárková balení přírodní kosmetiky a 100% přírodních esenciálních olejů najdete na saloos.cz

Dárkový set se třemi dětskými olejíčky, 1 ks za 331 Kč

Dárkový set Gentleman & ProVous, 1 ks za 439 Kč

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou