Sociální sítě
Nahoru

Jaké pánské boty z kolekce dad shoes vybrat?

Trend dad shoes si nečekaně a náhle podmanil srdce i ulice po celém světě. Ačkoli masivní boty bývají mnohdy označované jako ‘ugly shoes’, tedy škaredé, nezabránilo jim to stát se neoddiskutovatelným hitem, jehož popularita neslábne, ba naopak – neustále roste.

Žhavý trend

Boty typu daddy shoes jsou na trhu již mnoho let, ale teprve teď zažívají skutečnou renesanci. Jak k tomu došlo? Zásluhu na všem mají největší módní domy, které začaly ve svých kolekcích využívat sportovní obuv ve stylu chunky sneakers. Pozadu za nimi nezůstaly ani celosvětově známé streetwearové značky, takové jako Nike, adidas, New Balance či Reebok, které se tak vrátily ke svým klasikám z 80. a 90. let. Aktualizované modely bot, jež kdysi nosili naši ‘tátové’, se znovu staly opravdovým must-have, obzvláště mezi muži.

Daddy shoes na dosah ruky

Každý si nemůže dovolit boty přímo od módního návrháře, ale to vůbec nevadí. Největší perličky uběhlých desetiletí z kolekce dad shoes najdeme také v obchodě Sizeer. Mezi muži jsou častou volbou boty Nike M2K Tekno, jež zosobňují osvěženou verzi skutečného průkopníka – modelu Nike Monarch. Nelze samozřejmě nezmínit opravdovou klasiku – model Fila Disruptor, který vznikl už v roce 1998, ale do této chvíle tak trochu upadl v zapomnění. Obrovské oblibě se těší taktéž modernější podoba trendu ugly shoes. Zde lze jmenovat např. model adidas Ozweego, jenž vznikl jako výsledek spolupráce s belgickým návrhářem Rafem Simonsem, anebo také boty adidas Yung, u nichž je na první pohled patrná podobnost s jiným klasickým kouskem, a to s adidas Falcon. Pokud naopak patříte mezi odvážné muže, kteří se nebojí originálních barevných kombinací, můžete směle sáhnout po modelu Reebok Aztrek nebo Nike Zoom 2K.

Reklamní banner - Dad Shoes v obchodě Sizeer

Boty z kolekce dad shoes se vyznačují především masivní konstrukcí, tlustou podrážkou a zajímavým svrškem, který se často skládá z různých materiálů a barev. Bez ohledu na to, jaký model si vyberete, určitě vám tento typ bot umožní vyčnívat z davu.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.