Sociální sítě
Nahoru

Nová FOLBEURka HOBO

Prostor a možnost mít volné ruce jsou její hlavní dominantou nové kabelky FOLBEUR HOBO, což potvrzuje i zakladatelka značky Markéta Folberová. Ta při návrhu tohoto modelu myslela na ženy, které jsou celý den v pohybu. „HOBO jsem si zamilovala od prvního návrhu. Ráda nosím kabelky na rameni a postupně je plním vším, co si můj den žádá. V rukách kabelku téměř nenosím. V jedné totiž držím ručku své dcery a druhou si otevírám svět.”

Pozornosti bezesporu také neuniká energie a spolehlivost kabelky, které jsou vyjádřeny barevností a výběrem kvalitní kůže.

Kabelka HOBO patří mezi větší kabelky a skvěle zapadá do portfolia značky, kdy doplňuje řadu kabelek FOLBEURek zpracovaných výhradně z kůže italského původu. Díky výběru prémiového materiálu kabelky krásně drží tvar a zároveň jsou velmi lehké.

I kolekce HOBO zůstává věrná široké barevné paletě jako ostatní modely a najdete ji v osmi krásných barvách. Stejně tak si zachovává variabilitu nošení, můžete střídat krátký popruh a delší a la cross body. Zkrátka, ať máte v úmyslu cokoliv, FOLBEURka HOBO bude s vámi bok po boku celý den. Je vyladěná do detailu pro náročnou zákaznici, která ocení kvalitu, nadčasový design a funkčnost. Kabelka doslova souzní s rytmem i tempem své podnikavé majitelky.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.