Sociální sítě
Nahoru

Překonejte hranice své představivosti

Inovativní švédská beauty-tech značka odhalila tajemství krásy a mladistvého vzhledu, které se nachází v kuchyni každého z nás. Nová báze pro pleťovou masku FOREO Imagination umožňuje komplexní péči o pleť na míru.

Bez přírody nemůžeme plnohodnotně fungovat, přesto se zdá, že s ní v posledních letech ztrácíme spojení. Švédská beauty-tech značka FOREO si proto dala za cíl obnovit tuto ztracenou rovnováhu a po dlouhém vývoji konečně uvedla na trh revoluční novinku – bázi pro pleťovou masku Imagination, která spojuje dva zdánlivě neslučitelné světy. Svět nejmodernějších technologií a to nejlepší z přírody.

Působení přírodních ingrediencí na lidskou kůži bylo známo ještě předtím, než se Kleopatra toužící po půvabnější pokožce poprvé ponořila do oslího mléka. Ani dnes není DIY krása v mainstreamové kultuře ničím novým. Jenže…

Opravdu všechny ty úžasné domácí pleťové masky, které jsme si vygooglovali, fungují? Přestože jsou organické ingredience přímo nabité vitamíny, minerály, antioxidanty a živinami, pravdou je, že nedokážou proniknout skrze kožní bariéru. Zůstávají na povrchu pleti a nemohou tak své kouzelné účinky plně rozvinout.

Triple Infusion Complex je kombinace tří výjimečných složek, které zesilují účinnost organických ingrediencí a usnadňují jejich absorpci do pleti: speciálního esteru, hydratační látky a mastných kyselin.

Ester umožňuje pronikání ve vodě rozpustných aktivních látek do pleti. Zvlhčující látka pleti hydratuje, zároveň působí jako rozpouštědlo a „přepravuje“ výživné složky přes hydrolipidický film do hlubších vrstev pleti. A konečně mastné kyseliny, především dobře známé omega-6 mastné kyseliny, velmi výrazně usnadňují absorpci, aktivně optimalizují úroveň hydratace, zlepšují pružnost pleti a mají pozitivní vliv na její ochrannou funkci.

Díky těmto třem složkám se vitamíny, antioxidanty a živiny z čerstvých organických surovin dostanou do hlubších vrstev pleti, kde jejich působení přináší viditelné výsledky. Složení báze pro pleťovou masku Imagination nebylo testováno na zvířatech a je vhodné pro vegany.

Receptura byla laděna dlouho a s maximální přísností tak, aby byla naprosto bezpečná a každý ji mohl použít i samostatně bez přidání dalších surovin. Je totiž doslova nabitá prospěšnými složkami, jako je kyselina hyaluronová s nedostižnými hydratačními vlastnostmi, na antioxidanty bohatý skvalan a vitamín E a zklidňující vitamín B, které zvyšují hladinu hydratace pleti a zanechávají ji hebkou a šťavnatou.

Proces výroby vlastní pleťové masky je snadný a velmi zábavný. Stačí smíchat oblíbené organické ingredience s jednou čajovou lžičkou báze Imagination a směs rovnoměrně nanést na pleť.

Kombinace darů přírody a moderní technologie Triple Infusion Complex spolupracují v dokonalé harmonii z čehož těží pleť. A pokud nevíte, jakou maskou začít, můžete se inspirovat oblíbenými domácími tipy celebrit. Foreo Imagination je nyní exkluzivně dostupné na Notino.cz, ve formě tuby nebo jako jednotlivé sáčky. Nechte se unášet svou představivostí a dopřejte pleti maximální péči.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.