Sociální sítě
Nahoru

Surrealistické radovánky a plesání v Martinickém paláci: Ples SOBJE by MUMM

27. listopadu se v Martinickém paláci v Praze bude konat akce, která u nás nemá obdoby. V jednu chvíli se na půl cesty propojí berlínská party a vídeňský ples v samém srdci našeho hlavního města.

Fenomén ikonických večerů, party a zábavy spojený se společenským a kulturním děním ve velkých metropolích dorazil i do Prahy a ty můžeš být jeho součástí. Na Ples SOBJE by MUMM je již možné zakoupit vstupenky. Jedinečné maškarní plesání, kde poteče exkluzivní šampaňské MUMM proudem, nabízí noc na magickém místě s bohatým programem.

Ples SOBJE má svou historii, první odvážný ročník proběhl na Národní třídě, v kouzelných prostorách Nové scény Národního divadla, druhý pak s více klubovou atmosférou v žižkovském Royal Theatre.

Přípravy plesu má na starost část týmu módní značky ODIVI Iva a Veronika a jak uvedly, přály si již delší dobu zažít pořádný ples. Žádný, který by splňoval to, co by očekávaly, však neobjevily, tudíž se rozhodly jej uspořádat samy. Díky spojení s prvotřídním šampaňským MUMM se letos uskuteční ples pro 400 hostů v nádherných prostorách nově zrekonstruovaného Martinického paláce přímo na Hradčanském náměstí.

Akce Ples SOBJE by MUMM, odrážející současnou dobu, má pro letošní ročník téma The Colors Shake Up. „Není to pro nás jen večer s dobrým programem, je pro nás důležitý celek, je to maškarní ples, zábava na magickém místě Martinického paláce se skvělým hudebním programem. Vytváříme zajímavou scénografii ve spolupráci s originálními umělci, součástí celku jsou i hosté sami, kteří mají stanovený určitý dress code včetně masky k tématu The Colors Shake Up,“ říká Iva Burkertová a dodává: „O nádhernou atmosféru se postará i umělecké studio Lunchmeat, které připraví světla a světelné instalace v celém prostoru a mladé architektonické studio MH Architects, kteří dotvoří prostorové instalace a tajemná, sexy interaktivní zákoutí.

Hosté se mohou například těšit na taneční set DJe Jakuba Stracha aka NobodyListen. Tento talentovaný DJ a producent je jednou z hlavních tváří party Addict a patří mezi nejsledovanější osobnosti své generace.

S úderem 23 hodiny pódium ovládne zpěvák a hudebník 7krát3 se svým DJem Chocolaticem a doplní je kytarista Igor Ochepovsky. O půl druhé ráno zvednou hosty ze židle Vogue beats, kteří společně s perfomery Kiki House of Ambitchous předvedou jak by měla vypadat skvělá taneční party.

Jedinečný maškarní ples plný tance, se stovkami červených skleniček MUMM, který začne ve 21:00, hostům od první hodiny ranní nabídne, aby vyměnili svou elegantní obuv za tenisky a protančili se v nich až do druhého dne. Vstupenky jsou již v předprodeji prostřednictvím goout.net.

Pro opravdové milovníky zábavy, kteří si chtějí vychutnat atmosféru s přidaným servisem a neomezenou konzumací je připravená limitovaná nabídka VIP vstupenek. Majitel VIP vstupenky se může těšit na nadstandardní servis ve VIP baru, nekonečnou skleničku šampaňského MUMM, neomezenou konzumaci nealkoholických nápojů a nevšední fine finger food, o který se postará projekt Kruh.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.