Sociální sítě
Nahoru

Russian Standard Jewellery: Precizní klenot

Prémiová vodka Russian Standard každoročně představila speciální limitovanou edici oslavující tradiční ruské umění a řemeslo. Osmou v řadě je Russian Standard Jewellery.

Podle Muzea vodky v Petrohradě by se kvalitní vodka neměla servírovat namražená, ale měla by se pít při teplotě 8-10 °C. Po malých doušcích ji vpusťte na jazyk, poválejte po patře a polkněte. Poté nechte hrdlem stoupat čistou dochuť kvalitní a nevšední vodky.

Nová limitovaná edice Russian Standard Jewellery oslavuje krásu a vynikající řemeslné zpracování světoznámé sbírky šperků carské rodiny. K vytvoření této kolekce byly použity pouze ty nejlepší diamanty, drahé kameny a drahé kovy. Vodka Russian Standard vyznává stejnou úroveň preciznosti. Kombinuje nejkvalitnější ingredience a nejmodernější technologie. Svou jemností a autentičností se vymyká tradičnímu pojetí vodky, vedle přípravy drinků totiž nabízí i možnost užít si tento tradiční ruský nápoj čistý, v rodinném kruhu nebo s nejbližšími přáteli.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.