Decor | 19.11.2021 | Karolína Steinbergerová

Galerie Kotelna plave proti proudu

Cílí na mladé české umělce a současné umění, což z klenotu v centru Říčan činí unikát, k němuž obrací pozornost nejen investoři, ale také milovníci nadčasové a nejnovější tvorby.

Druhá šance
Ne nadarmo její majitelka Eva Kočová obdržela v roce 2009 cenu „Byznys rebel“ za Středočeský kraj. Ku příležitosti 15. narozenin spouští galerie Kotelna unikátní a zcela ojedinělý projekt bezplatného sdílení obrazů z výstav a depozitů – tedy jedinečných kousků, které po ukončení výstav zůstávají skryté mezi bublinkovými foliemi a jejichž autorům se nedostane patřičného obdivu.

Přeskočí jiskra?
Obrazy bude v rámci sdílení možné si zapůjčit domů, do kanceláře, nebo kamkoli budete chtít. Během několika dní budete mít možnost ozkoušet, co s vámi či s vaším domovem obraz udělá. A pokud přeskočí jiskra a zažehne lásku na celý života, můžete si unikátní dílo dopřát navždy. Pokud však nepřeskočí, nemusíte litovat (ne)výhodné investice. Naopak. Můžete zkusit štěstí znovu.

 

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz