Sociální sítě
Nahoru

Galerie Kotelna plave proti proudu

Cílí na mladé české umělce a současné umění, což z klenotu v centru Říčan činí unikát, k němuž obrací pozornost nejen investoři, ale také milovníci nadčasové a nejnovější tvorby.

Druhá šance

Ne nadarmo její majitelka Eva Kočová obdržela v roce 2009 cenu „Byznys rebel“ za Středočeský kraj. Ku příležitosti 15. narozenin spouští galerie Kotelna unikátní a zcela ojedinělý projekt bezplatného sdílení obrazů z výstav a depozitů – tedy jedinečných kousků, které po ukončení výstav zůstávají skryté mezi bublinkovými foliemi a jejichž autorům se nedostane patřičného obdivu.

Přeskočí jiskra?

Obrazy bude v rámci sdílení možné si zapůjčit domů, do kanceláře, nebo kamkoli budete chtít. Během několika dní budete mít možnost ozkoušet, co s vámi či s vaším domovem obraz udělá. A pokud přeskočí jiskra a zažehne lásku na celý života, můžete si unikátní dílo dopřát navždy. Pokud však nepřeskočí, nemusíte litovat (ne)výhodné investice. Naopak. Můžete zkusit štěstí znovu.

 

Více z rubriky Decor

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.