Sociální sítě
Nahoru

Foreo připravilo pro Black Friday extrémní slevy

Švédská beauty-tech značka FOREO odhaluje své dosud nejzajímavější slevy, na které se můžete těšit v rámci Black Friday!

Získejte až 50 % slevu na známé a celebritami oblíbené chytré přístroje značky, díky nimž si svou novou pleť doslova zamilujete. Využijte šanci výhodně pořídit krásnou věc pro sebe, nebo jako vánoční dárek pro někoho, na kom vám záleží. Black Friday v podání FOREO byste si neměli nechat ujít.

Letošní akce Black Friday bude výjimečná. Vůbec poprvé nabídne značka FOREO s výhodnou cenou nejen své oblíbené vánoční hvězdy, jako je LUNA 3 nebo UFO 2, ale také revoluční mikroproudový přístroj BEAR. Toto kompletní 6minutové ošetření obličeje se už nějaký čas drží na předních příčkách prodejů a díky Black Friday ho můžete mít doma i vy.

Ve FOREO je pro nás blaho našich zákazníků klíčové, a proto se letos snažíme, aby vánoční shon prožili bez stresu. Celých 64 % nakupujících uvedlo, že na Black Friday lituje unáhlených nákupů a je to především oblečení, tablety a televizory, kvůli kterým lidé pochybují o svých rozhodnutích. Oproti tomu se výrobky FOREO osvědčily jako dlouhodobá investice – naši první zákazníci nám potvrdili, že kdysi zakoupená zařízení FOREO fungují i po 8 letech používání naprosto bezchybně a stále vypadají jako nová. Nákup jakéhokoliv našeho přístroje se ukazuje jako skvělá investice a my víme, že svého rozhodnutí nebudete v tomto případě litovat,“ říká generální ředitel společnosti FOREO Boris Trupčevič.

Aby měla akce Black Friday co nejhladší průběh, vytvořila společnost FOREO přehled svých nejžádanějších produktů a také uvedla důvody, proč si je zamilujete i vy.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.