Sociální sítě
Nahoru

Impozantní wellness You and Me

V nenápadné vesničce Suchdol rozprostírající se u Prosenické Lhoty vyrostl zbrusu nový wellness resort. Není to však jen „nějaký další“ wellness. Je to nevídaný, dech beroucí projekt privátních wellness apartmánů, které poskytují návštěvníkům snad opravdu všechno.

Venkovní nebo vnitřní vířivky, zážitkové sauny různých typů, potůčky nebo jezírka s rybkami, a to vše jen v soukromé zahradě.

Samotné apartmány doslova hýří nápady. Můžete se koupat v obrovské dřevěné vaně pro dva s výhledem do liduprázdné krajiny, anebo se kochat pohledem do praskajícího ohně v krbu. Můžete se ale také koupat ve vaně vytesané do skály, kterou si napustíte pramenem vyvěrajícím mezi kameny.

Pokud máte rádi moře a pláže s bílým pískem, potom prostě musíte navštívit apartmán Waikiki s vnitřní vířivkou, venkovním jezírkem, venkovní tropickou saunou a zahradou osázenou vzrostlými palmami.

Milovníci industriálního designu potěší apartmán do detailu řešený právě v tomto provedení. Venkovní panoramatická sauna vybavená dávkovacím zařízením pro parní nárazy v provedení pouštních vodních čerpadel s pohybujícím se vahadlem, to je prostě zážitek.

A co teprve solná jeskyně s jemně zářícím stropem. Stěny apartmánu Salt jsou obloženy podsvětlenými cihlami z pravé soli, stejně tak jako vnitřní solná sauna.

Velikou výhodou tohoto nového typu wellness zážitku je i možnost nastavit si délku pobytu od tří hodin až po několik dní.

To, čím je wellness resort You and Me skutečně výjimečný, je zcela privátní přístup ke všem wellnessovým zařízením po celou dobu pobytu, a to nejen ve vnitřních prostorách, ale i pod širým nebem uprostřed přírody.

Po celou dobu pobytu, ať už je jakkoli dlouhý, nemusí zákazník potkat vůbec nikoho, dokonce ani obsluhu, která by ho snad mohla vyrušovat. Vše, co návštěvník potřebuje, ať už si dá jen pití nebo si dopřeje gurmánskou večeři, je mu přineseno až do apartmánu a podáno prostřednictvím podávacího okénka.

Projekt je zasazen do nádherné, uklidňující přírody Sedlčanska a pobyt je možno si tak zpestřit výletem na elektrokole té nejvyšší technické úrovně.

Pro toho, kdo touží po něčem opravdu nevšedním a kdo má rád sepjetí přírody a neotřelého designu, je wellness resort You and Me právě tím, co možná hledá.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.