Sociální sítě
Nahoru

Přelivový bazén Albixon potěší i jako vánoční dárek

Existuje jeden naprosto originální vánoční dárek, který vykouzlí na tváři úsměv všem členům rodiny od těch nejmenších až po babičky a dědečky, a to i přesto, že fyzicky se pod vánoční strom rozhodně nevejde.

O čem je řeč? O vlastním přelivovém bazénu s čistým designem, vodou až po okraj a pocitem nekonečné hladiny. Díky němu přestanete být omezováni zdlouhavým, složitým dojížděním, kapacitou veřejných koupališť a bazénů a začnete si v soukromí vlastní zahrady užívat společně strávený čas plný smíchu, vodních radovánek a plavání i 6 měsíců v roce.

Ačkoliv venkovní počasí našemu rozumu spíše radí zachumlat se pod deku a pít teplý čaj, období podzimu a zimy bude za chvíli za námi. Proto je doba Vánoc a konce roku ideálním časem pro výběr a objednání vlastního bazénu, aby vám z nové sezóny neunikl ani jeden den.

Originální vánoční dárek – přelivový bazén ALBIXON

Přelivový bazén ALBIXON

Jedinečný design a luxusní vzhled přelivového bazénu společnosti ALBIXON, předního výrobce bazénů a zastřešení v Evropě, které jsou vyráběny přímo v České republice, je ukryto v tzv. napnuté hladině. Voda v bazénu sahá až po samotný horní okraj a tvoří tak s okolním terénem rovinu. Bezproblémová cirkulace a filtrace vody je v něm zaručena i bez potřeby vyrovnávací nádrže. Bazén je možné realizovat v jedné ze 3 elegantních barev – světlemodrá, bílá, a šedá. Vybírat můžete z několika typů schodů, stejně jako samotných rozměrů bazénu. Mezi nejběžnější patří velikost 3 x 6 nebo 4 x 8 metrů.

Dopřejte svému bazénu zastřešení SYDNEY a prodlužte koupací sezónu o několik měsíců

Zastřešení SYDNEY

Pokud už jste majitelem zapuštěného bazénu do země, ani vy nemusíte přijít na Vánoce zkrátka. Co takhle si prodloužit koupací sezónu o několik měsíců, zvýšit jeho bezpečnost a snížit výdaje za chemii? ALBIXON nabízí mimo jiné ideální řešení v podobě zastřešení SYDNEY s nízkým, nerušícím profilem, jenž dodá vašemu bazénu elegantní křivky a unikátní vzhled. Instalace je velmi jednoduchá a rychlá, vodící kolejnice se nezapouští do terénu a lze je umístit vlevo nebo vpravo od bazénu.

Pusťte údržbu bazénu s bazénovým vysavačem DOLPHiN S300i z hlavy

Bazénový vysavač DOLPHiN S300i

Aby voda ve vašem bazénu byla průzračně čistá a lákala tak k plavání či relaxaci, nemusíte péčí o bazén trávit dlouhé hodiny, ba dokonce ani nemusíte u bazénu být. Bazénový vysavač DOLPHiN S300i díky své váze umožňuje snadnou manipulaci, má duální filtrační koš, je řízen mikroprocesorem a automaticky čistí dno, stěny i vodní linii bazénu. Ovládat jej můžete pomocí aplikace MyDolphin ve smartphonu. Cena od 45 900 Kč.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.