Sociální sítě
Nahoru

Kateřina Haring novou ambasadorkou hodinek PRIM

Tradiční české primky mají novou ambasadorku. Stala se jí Kateřina Haring, prezidentka Českomoravské asociace podnikatelek a manažerek. „Je pro mne čest reprezentovat tradiční českou značku, řemeslnost a zručnost novoměstských hodinářů,“ říká Kateřina, která podle časopisu FORBES patří mezi nejvlivnější ženy v České republice a v roce 2017 se stala viceprezidentkou celosvětové asociace podnikatelek FCEM.

Hodinky PRIM jsem si zamilovala na první pohled. Návštěva manufaktury ELTON hodinářská mne navíc přesvědčila, že výroba hodinek je vlastně umění. Kompletní výrobu hodinek příliš zemí nezvládá, díky značce PRIM mezi ně však patří i naše republika. To už je důvod se mými hodinkami PAVOUK pochlubit i při mezinárodních setkáních podnikatelek. Máme totiž na co být pyšní,“ dodává Kateřina Haring, která je také úspěšnou podnikatelkou v oblasti designu i realizací interiérů a pořádání eventů. Založila a stojí v čele společností Dynamic Group, Design Center nebo G.E.P. Great Events Production.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.