Sociální sítě
Nahoru

Romantiku vyzařující Hotel Soyka sází na zážitky

Ještě není otevřený ani rok a už se stal jedním z nejvyhledávanějších hotelů na českých horách. Hotel Soyka ve Špindlerově Mlýně nabízí vyvážený poměr luxusu a romantiky, skvělého jídla a parádního wellness.

Na milovníky romantiky zde čeká řada parádních zážitků. Od snídaně do postele s výhledem na východ slunce nad krkonošskými stráněmi až po designové spa, kde se krásně uvolní mysl a hosté se tak příjemně naladí na romantickou večeři.

Jak může vysněný den probíhat? „Milovníci lyžování si mohou dopřát ranní frash track. Není nic lepšího než si po ránu zalyžovat na dokonale upraveném manšestru. Pokud chcete raději lenošit, připravíme vám snídani do postele, třeba kombinaci sladké i slané varianty. Dopřejte si oboje. Hemenex, čerstvý džus a čerstvé croissanty s džemem,“ popisuje stoprocentní romantiku Iva Gajdošíková, marketingová ředitelka společnosti Asten Hotels, která hotel Soyka provozuje.

Mezi oblíbené romantické aktivity patří skialpový výlet do zasněžené krkonošské divočiny či jízda se psím spřežením. A samozřejmě relaxace v kouzelném Anche spa Soyka wellness, kde je pro hosty vedle vířivek a saun připravena také parádní nabídka masáží. Na výběr jsou masážní oleje s vůní lesa, lučním kvítím, růžemi či meduňkou.

V podvečer se hosté mohou zastavit na drink v anglicky střiženém Highney baru. Muži ocení Smoked Highney, postavený na slavné whisky Ardbeg a ochucený slaninou a javorovým sirupem, zatímco ženy si užijí svěží Pampelle spritz s chutí sicilských pomerančů. A pak je čas na večeři připravenou z lokálních a sezónních surovin.

Na začátek potěší křehké hovězí carpaccio s kapustovým pepřem, hlavní chod obstará ryba připravená v populárním grilu Josper na dřevěné uhlí a na závěr se servíruje unikátní „rozložený“ švestkový koláč. A někde mezi tím zajiskří zásnubní prstýnek hozený do sklenice bublinek. I tak může vypadat den D, na který do smrti nezapomenete.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.