Sociální sítě
Nahoru

Zlacené elementy nově na kabelkách FOLBEUR

Zlato září, říká si o pozornost, má obdiv, určuje vývoj a nikdy se na něj nezapomíná. Proč ho nosit jen na špercích? Česká značka FOLBEUR jej nově hojně integrovala i do svých kožených doplňků – zlacené elementy tak zdobí kabelky z kolekcí ORO.

Kůže a zlato: spojení, na které vsadila česká značka kožených kabelek a doplňků FOLBEUR. Doposud stříbrné kování doplnilo i zlaté. Že úpravou malého detailu lze docílit velké změny, dokládají kolekce kabelek pod názvem ORO. K atraktivní proměně došlo u modelů řady menších kabelek Macaron Grand a větších HOBO, které lze najít i ve variantě jak se stříbrným kováním, tak nově i se zlatým.

Nadčasovost FOLBEURek je dotažena k dokonalosti. Zlato ve spojení s kvalitní kůží vytváří produkt, který vás bude provázet dlouho a na každém kroku. Se zlatem nikdy nešlápnete vedle. Markéta Folberová, která za značkou stojí, rozhodně neplánuje zůstat jen u zlatého kování. „Zlaté kování kabelkám vtisklo nový rozměr. Výrazné barvy a zlato zas FOLBEURky posunuly o stupeň výš. A to se mi líbí. Jdeme stále kupředu,“ prozrazuje zakladatelka značky Markéta Folberová.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.