Sociální sítě
Nahoru

Ikonické vůně Versace

Italská luxusní značka Versace sklízí úspěchy nejen na předváděcích molech. Její vůně, na kterých se podílí sama Donatella Versace, jsou ikonami ve světe parfémů už několik desítek let. Jedinečné DNA značky Versace je pevně ukotveno v každém flakonu a vůni.

VERSACE pour homme DYLAN BLUE

Moderní vůně pro muže propojuje nejvzácnější z ingrediencí s nejnovější generací vonných molekul.

Úvod patří mixu kalábrijských citrusů, v kombinaci s intenzivními tóny fíkových listů ponořených do aquatických tónů, navodí pocit pravé středomořské svěžesti. Mužné vyznění vůni dodají tóny černého pepře, papyru a pižma.

Jednoduchý flakon v modré barvě nese znak hlavy Medúzy – ikonický symbol módního domu VERSACE.

EdT, 50 ml, 1799 Kč

VERSACE pour femme DYLAN TURQUOISE

Jiskřivá vůně je poctou ryzí ženskosti. Je jako dotek slunečních paprsků na letní dovolené, kterou si chcete ve svých vzpomínkách uchovat napořád. Gejzír svěžesti v podobě citrónů primofiore doplněný o sicilskou mandarinku se špetkou růžového pepře upoutá pozornost už po prvním přivonění. Šťáva z guave v kombinaci s jasmínem, frézií a exkluzivní vonnou molekulou Clearwood ®, která dodá vůni jemný dřevitý akord, způsobí jedinečné vonné opojení.

Flakon vůně je inspirován tvarem amfory, připomínající tradici a mytologii, věčnou inspiraci objevující se napříč kolekcemi módního domu VERSACE. EdT, 50 ml, 2099 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.