Sociální sítě
Nahoru

Jaeger-LeCoultre opět na stříbrném plátně

Benedict Cumberbatch, vynikající herec a přítel hodinářské manufaktury Jaeger-LeCoultre už od roku 2018, se nechal vidět na včerejší světové premiéře snímku Spider-Man: No Way Home s opravdu nádhernými hodinkami. Na večerní gala v kalifornském Los Angeles sáhl po elegantních Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Perpetual Calendar, které si s ním zahrály také ve snímku Doctor Strange.

Benedict Cumberbatch a jeho Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Perpetual

Právě tato postava se objevuje i v novém filmu. Ve snímku u nás uvedeném jako Spider-Man: Bez domova chce Peter Parker v podání herce Toma Hollanda, aby celý svět zapomněl na to, že Spider-Man existuje. Aby toho dosáhl, požádá o pomoc nejvyššího čaroděje Doctora Strange, kterého hraje právě Benedict Cumberbatch, aby mu toto přání splnil.

Na červeném koberci i ve sci-fi světě filmu zazáří věčný kalendář Master Ultra thin Perpetual v oceli dokonale.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.