Sociální sítě
Nahoru

Podmanivý obraz s univerzálností ultrakrátké projekční vzdálenosti

Acer L811 je laserový projektor s velmi krátkou projekční vzdáleností, který nabízí 4K rozlišení kompatibilní s HDR10 a jas 3 000 lumenů pro úžasné zážitky z domácího kina. Zařízení dokáže nabídnout 120″ projekci z pouhých 0,312 m, čímž překonává prostorová omezení a umožňuje umístit velkou obrazovku do malé místnosti.

Vynikající kvalitu obrazu dále zvyšuje kontrastní poměr 2 000 000:1, který umožňuje dosáhnout hluboké černé, zatímco technologie Acer LumiSense analyzuje obsah po jednotlivých snímcích a poté dynamicky upravuje úroveň jasu tak, aby poskytovala nejlepší možnou kvalitu obrazu. Obsah lze také promítat ve 3D při frekvenci 144 Hz 24p prostřednictvím 3D Blu-ray.

Tento projektor, s cenovkou 66 900 Kč, je dodáván s předinstalovaným obchodem s aplikacemi [[ii]], který uživatelům umožňuje využívat různé streamovací služby, platformy sociálních sítí a další služby ihned po vybalení z krabice – bez nutnosti použití kabelů. Uživatelé mohou také bezdrátově zrcadlit obsah prostřednictvím technologie Miracast, pokud používají zařízení se systémem Android nebo Windows, nebo také prostřednictvím služby EShare, pokud používají systémy iOS nebo Android.

Nízké vstupní zpoždění, možnost nastavení frekvence 240 Hz při rozlišení 1080p a dva vestavěné 10W reproduktory vylepšené technologií Acer TrueHarmony™ zvyšují kvalitu obrazu a zvuku, zatímco technologie Acer EcoProjection snižuje spotřebu energie v pohotovostním režimu až o 66 %, aby se prodloužila životnost laseru na 30 000 hodin. Projektor také podporuje nepřetržitou projekci 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a poskytuje tak uživatelům spolehlivou a kvalitní projekci, kdykoli ji budou potřebovat.

Projektor L811 s certifikací IP6X pro prachotěsnost, což je nejvyšší dostupný stupeň pro pevné částice, je velmi odolný a nabízí spolehlivý výkon i v prašném nebo venkovním prostředí. Odtud mohou uživatelé nastavit každý ze čtyř rohů projekce, aby se obraz snadno přizpůsobil stávajícím držákům nebo prostoru na stěně a projektor tak zapadl do vašeho jedinečného obytného prostoru.

Více z rubriky Hi-end video

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.