Sociální sítě
Nahoru

Křupavé Enjoy Chips Gourmet – skvělá volba na Silvestra

Přemýšlíte, co naservírovat přátelům a rodině na silvestrovský večer, ale nemáte čas trávit hodiny přípravami v kuchyni? Zapomeňte na fádní tyčinky a doplňte slavnostní tabuli šesti různými druhy Enjoy Chips, které v sobě kombinují chutnou zeleninu a nezaměnitelné koření.

Křupavé chipsy z mrkve, špenátu, dýně, řepy, papriky nebo rajčat nabízejí explozi chutí. To vše bez umělých barviv a pšeničné mouky.

Příznivci zdravého životního stylu se nemusí vzdávat oblíbené pochoutky v podobě chipsů. Česká značka Enjoy Chips vyrábějící v Itálii zeleninové snacky nabízí rozmanitou alternativu ke klasickým bramborovým lupínkům.

Enjoy Chips v sobě snoubí nutričně bohatou zeleninu a bylinky. Živiny z nich si chipsy zachovávají díky jedinečné technologii, která je šetrná k výchozím surovinám, a zároveň zaručuje křupavost lupínků. Enjoy Chips vás rozhodně nudit nebudou, můžete si vybrat 6 druhů ve smažené verzi Gourmet a 6 druhů v pečené verzi.

V Enjoy Chips najdete pouze přírodní ingredience. Nepoužíváme GMO suroviny, umělá dochucovadla nebo barviva. Pestré odstíny Enjoy Chips jsou způsobené pouze barvou výchozí zeleniny, na niž klademe vysoké nároky. Protože jedině z kvalitních surovin vyrobíte produkt, který nepotřebuje nijak vylepšovat,“ vysvětluje Michal Plesník, obchodní ředitel Enjoy Chips. Hlavní ingrediencí je vždy zelenina doplněná o ty nejlepší brambory a špetku soli. Každý druh chipsů z řady Gourmet obsahuje 37 % zeleniny a více.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.