Sociální sítě
Nahoru

Jaké dámské zimní bundy budou hitem letošní sezóny?

Nejlepší zimní kabáty této sezóny pro ženy kombinují styl a funkci tím nejlepším možným způsobem, od límců a kožených trenků ve stylu Penny Lane až po klasické vycpané historické bundy a světlé blejzry. Chcete vědět víc?

A ať už chcete módu jako na přehlídková mola nebo investovat do nadčasovějšího zimního oblečení, není lepší čas začít nakupovat zimní kabáty, abyste byli dobře a skutečně připraveni na mrazivé počasí.

Parka nebo trenčkot?

Bundy Parka jsou tou nejlepší zimní bundou, kterou si tuto sezónu můžete vzít, aby vás ochránila před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Ideální parka  je voděodolná, zateplená 550 výplní, má žebrovanou vnitřní manžetu na otevření rukávu a pevnou kapucí s úpravami, která vás udrží v teple a suchu, a navíc je zde možnost dodat jejímu tvaru nádech ženskosti pomocí skryté úpravy pasu.

Tato dámská zimní bunda je ideální pro ty, kteří chtějí mít teplo na chladných zimních procházkách se psem, ale také pro každodenní nošení, protože má prodyšné ventilační prvky s utěsněnými švy.

Trenčkot je ideální na přechod z podzimu do zimy, kdy jsou mírné, ale deštivé dny. Není tak teplý jako parka, ale v ideálním případě je voděodolný a vodoodpudivý, má nastavitelnou kapuci se stahovací šňůrkou a zámkem na šňůrku, má také dvojité přední zapínání na zip a patentky a hluboké kapsy. Nadměrný střih zažívá právě teď obrovský boom – ​​takže se nebojte koupit oversize model. Nicméně je tento kabát dostatečně univerzální na nošení po celou zimu.

Kůže nebo koženka?

Kožená bunda je nadčasová a nezbytná varianta pro celoroční nošení. Módní blejzry ve stylu pracovních oděvů pro tuto sezónu  se můžou pochlubit rovnou siluetou a ramenními vycpávkami. Pokud si troufáte, vybavte svůj outfit koženými kalhotami pro smyslný celek od hlavy až k patě.

Pokud máte rádi vzhled kožených bund a blejzrů, které jsou právě teď tak in, ale nechcete kupovat pravou kůži, pak je koženka právě pro vás. Slaďte ji s džínami a tričkem pro povznesený každodenní vzhled. Opět je v módě oversized střih.

Černá klasika, nebo divoké vzory?

Elegantní černý kabát je ideální pro všechny příležitosti – zejména do práce, na luxusní večeře a na formální záležitosti. Moderní střih má klasický design s mírně oversized siluetou se spadlými rameny. Je navržen tak, aby padl nad kolena a má přední zapínání na knoflíky a boční kapsy v švech. Obvykle je vyroben z exkluzivního dvojitého plátěného materiálu, takže zaručeně vydrží věky.

Kabáty se zvířecím potiskem jsou každou sezónu velké téma a letos přichází na řadu smyslný a sexy potisk. Očekávejte, že kabáty uvidíte v řadě barevných provedení a různých siluet: od hranatých stylů po vypasované blejzry.

Pro ty, kteří se chystají na turistiku nebo lezení, je ideální zateplená bunda. Nenechte se odradit vyšší cenou, je to hodná investice pro ty, kteří plánují seriózní dobrodružství. V módě je větru odolná, lehká, sbalitelná a ochrání vás před vlhkem a chladem i ve vysokohorském prostředí.

Nafukovací bunda je módou, která zažene zimu během chladných městských nocí. Její nadměrně velká stylová silueta vytváří dokonalý tvar kokonu, do kterého se můžete schovat, když se počasí ochladí. V módě pro dámské oděvy je růžová barva, ale také nestárnoucí černá, pokud hledáte něco, co snadno splyne s jakýmkoli outfitem.

Najít zimní kabát, který vás zahřeje, vyhoví vašim estetickým preferencím a správně padne, může být problém. Pokud jde o to, aby kabát správně seděl, měli byste se ujistit, že kabát bude pohodlný i ve dnech, kdy máte na sobě několik vrstev.

I když nemáte v plánu někdy zapínat knoflík nebo zip, obecným pravidlem je nikdy nekupovat kabát, který se nedá zapnout. Při výběru zimního kabátu byste také měli vzít v úvahu svou výšku: pokud jste menší postavy, nevybírejte si příliš dlouhý kabát, protože by to shodilo vaše proporce.

 

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.