Sociální sítě
Nahoru

H. Moser & cie. v duchu starých časů

Přestože privátní ateliér v nedaleké blízkosti Rýnských vodopádů rád šokuje svým přístupem a špetkou drzosti, zcela jistě dokáže imponovat i ryze klasicky vyhlížející časomírou. Přesně takovým věnoval svou kolekci Heritage v níž nově vznikne dvacet exemplářů z bílého zlata, jež se může pochlubit tmavě modrým kouřovým smaltovaným číselníkem.

Právě za pomoci smaltovací techniky byly dekorovány i bočnice jinak zlatého pouzdra, které si vysloužilo i dekoraci v podobě drážkovaného vzoru.

V nitru pracuje nová generace slavného in-house strojku HMC 800 se vskutku intuitivní komplikací věčného kalendáře, jež bude aktuální datum indikovat bez problémů až do roku 2100, kdy si vyžádá jednu korekci z důvodu absence přestupného roku.

Hodinky Heritage Perpetual Calendar Midnight Blue Enamel od manufaktury H. Moser & cie. nabízí v Čechách hodinářství Koscom za 2 555 000 Kč, nicméně v případě tohoto konkrétního modelu pouze na objednávku.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.