Sociální sítě
Nahoru

Aneta Vignerová tváří nového Top Class

Po čtyřech letech září na titulní straně magazínu Top Class opět nádherná Aneta Vignerová. Miss České republiky z roku 2009 se tentokrát v prvním čísle letošního ročníku prezentuje ve stylovém černém overalu Philipp Plein, který elegantně dotváří briliantovým náhrdelníkem české značky ALO diamonds v hodnotě převyšující milion korun. V rámci celé fotostory ji sety této značky doprovází i u outfitů značek Elisabetta Franchi či Patricia Peppe.

V novém vydání nechybí oblíbená cestovatelská téma. Top Class zavede čtenáře do italského Piemontu na ochutnávku místních červených vín, přinese návrh deseti exkluzivních útočišť před zimou a přinese zajímavý seznam obřích plovoucích kasin pro všechny, kteří milují hazard.

Jelikož je únor zasvěcen oslavám svátku svatého Valentýna, nechybí samozřejmě hned několik rad, jak jej oslavit a pestrý výběr klenotů, jež jej dokáží zpestřit. Sběratelům hodinek je pak určený tradiční pohled do aktuálních novinek představených v posledních dvou měsících.

Své nezastupitelné místo mají samozřejmě profily takových skvostů, jakým je Rolls Royce Black Badge Ghost, Porsche Taycan GTS nebo McLaren F1, přičemž cestování vzduchem zastoupí tentokrát elektrický ultralight pro šest pasažérů Lilium Jet.

Více z rubriky Osobnosti

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.