Sociální sítě
Nahoru

Nealkoholický CEDER’S pro sofistikovaný zážitek

Ať už je to v důsledku světové situace uplynulých dvou let, kdy je stále více zdůrazňován význam zdraví a osobní pohody, či zásluhou mladé generace, která určuje aktuální trendy, závěr je jasný: svět nápojů zažívá nealkoholickou revoluci a zájem o drinky s nízkou až nulovou hodnotou alkoholu a jejich konzumace celosvětově roste.

Uvědomělé pití otevírá cestu prémiovým, vysoce kvalitním nealkoholickým nápojům, které skvěle chutnají, jsou zdravé a mají nízký obsah cukru. Tím je i nealkoholický destilát jalovcového charakteru CEDER‘S, který je skvělou volbou pro všechny, kdo hledají autentickou a chutnou alternativu ke klasickému jalovcovému destilátu.

Průzračně čirý CEDER’S Crisp je dokonalou kombinací osmnácti botanicals, jako je například jalovec, citrus, koriandr, svěží chuť okurky, uklidňující heřmánek, levandule a exotický rooibos a buchu. Perfektní harmonie chutí, která vám umožní uniknout do jiného světa a najít vnitřní rovnováhu.

CEDER’S, u nás dostupný ve variantě Crisp, je destilát bez alkoholu s dominantní jalovcovou chutí vyráběný z rostlinných ingrediencí, tzv. botanicals a s přidáním exotických rostlinných botanicals, které jsou typické pro jihoafrické pohoří Caderberg.

Panenská voda ze Švédska a čistý design láhve nápoji dodávají jedinečný severský styl a výsledný nealkoholický destilát představuje dokonale lehký, trendy drink k přípravě sofistikovaných koktejlů pro ty, kdo nechtějí nebo nemohou pít alkohol. Sklenku lahodného CEDER’S s nádherným jalovcovým profilem v té nejvyšší kvalitě si tak můžete společně s tonikem vychutnat kdykoliv, kdekoliv a bez jakéhokoliv omezení spojeného s pitím alkoholu.

Skvěle si jej vychutnáte v koktejlu CEDER’S CRISP&TONIC ve sklenici naplněné ledem se 40 ml Ceder’s Crisp dolitými prémiovým tonikem, a ozdobené čerstvou okurkou a snítkou máty. CEDER’S je vhodný pro vegetariány a vegany a má nulový obsah cukru.

Příběh značky CEDER’S se začal psát v roce 2017, kdy manželé Maria a Craig, jež se potkali při práci ve Stockholmu, objevili kouzelné údolí v pohoří Caderberg při návštěvě Craigovi domoviny v Západním Kapsku v Jihoafrické republice. Právě toto údolí je domovem mnoha vzácných, divoce rostoucích rostlin, jako je například buchu nebo rooibos, které domorodí obyvatelé Jižní Afriky používají již tisíce let.

To manžele přivedlo k nápadu vydestilovat ve Švédsku, odkud Maria pochází, jak tyto exotické kapské, tak i klasické botanicals do nealkoholické alternativy, která poskytuje chuť prémiového spiritu bez alkoholu. Ručně sbírané botanicals jsou jednotlivě destilovány, extrahovány nebo macerovány v Jižní Africe a Evropě, aby z nich byly získány nejlepší chutě. Poté se ve Švédsku mísí s panenskou vodou a plní se do lahví.

Myšlenka na CEDER’S se zrodila z přání vytvořit skvěle chutnající, krásně servírovaný nápoj bez alkoholu, který by měl všechny bohaté jalovcové chutě klasického ginu, ale který by se dal snadno vychutnat při každodenním úniku z reality,“ říká zakladatel Craig Hutchison.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.