Sociální sítě
Nahoru

Večer s italskou vášní

Italskou gastronomii není třeba dlouho představovat. Italové milují kvalitní pečivo, své šťavnaté olivy a lahodné sýry. Dali světu křupavou pizzu, geniální těstoviny i vynikající dezerty. Italové si dovedou užívat života plnými doušky a po douškách si dopřávají i svá mimořádná vína.

V privilegovaných italských regionech Veneto (Benátsko) a Friuli – Venezia Giulia (Furlánsko – Julské Benátsko) se rodí světově proslulé Prosecco. Odnedávna je v rámci apelace DOC k dostání také vytoužené růžové Prosecco. Růžový skvost z odrůdy Glera a Pinot Noir je perfektním společníkem pro zamilovaný pár při romantické chvilce.

Zažehněte plamen lásky sklenkou mimořádného růžového Prosecca Gancia z rodinného vinařství Fratelli Gancia. Toto vinařství se pyšní výrobou vůbec prvního italského šumivého vína. Ze svých vysokých standardů nikdy neslevilo a každý detail při výrobě svých vín volí s maximální pečlivostí.

Gancia Prosecco Rosé D.O.C. Extra Dry vás vedle mimořádné chuti nadchne svou svěží, ovocnou vůní s nádechem červených bobulí a květin. Pozornosti jistě neunikne ani nádherná lahev, která je inspirovaná slunečními paprsky při východu slunce nad italskými vinicemi. Pohled do zamilovaných očí s douškem Prosecca vytvořeného s italskou vášní a úctou k tradici je tou pravou valentýnskou kombinací.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.