Sociální sítě
Nahoru

Speciální edice Absolut Voices

Hlas má moc utvářet společnost, ve které žijeme. Třepotá se ve vzduchu, rezonuje, má sílu rozhýbat předměty i lidi. Může být zvukem štěstí i změny.

Proslulá švédská značka Absolut již od svého vzniku věří ve svět, kde jsou oslavováni ti, kteří se nebojí kreativně a odvážně vyjádřit své pravé já a ti, kdo nejsou dostatečně slyšet dostanou svůj prostor. V rámci každoročně uváděných limitovaných edicí, zosobňující základní přesvědčení značky o tom, že svět se stane lepším místem, když se společnost spojí navzdory vzájemným rozdílům, uvádí na trh novou limitovanou edici vodky Absolut Voices.

Zářivě modrá láhev s unikátním designem šířících se zvukových vln je připomínkou spojených hlasů lidí ze všech koutů planety, které by měly být slyšet na cestě za otevřenějším světem. Láhev, tvořená z 80 % z recyklovaného skla, je v České republice k dostání v limitovaném počtu 500 kusů.

Novinka Absolut Voices oslavuje průkopníky, kteří se nebojí rozvířit hladinu ve svém oboru a povzbuzuje lidi, aby se spojili napříč všemi společenskými vrstvami a získali tak nové perspektivy, nápady i nadhled, které posílí pokrok ve společnosti a přinesou nezapomenutelné a inspirativní chvíle.

Limitovaná edice je oslavou těchto „tvůrců vln“ a také mocnou připomínkou toho, jak sblížení lidí ze všech oblastí života může posílit jednoduché myšlenky lásky, jednoty a sounáležitosti, aby se staly něčím velkolepějším, co přesahuje jejich nejužší okruh.

Prémiová láhev Absolut Voices safírově modré barvy obsahuje působivých 80 % recyklovaného skla, což je dosud nejvyšší procento u značky, a to především díky vysoké míře recyklace ve Švédsku.

Každá láhev je opatřena vlastním medailonem v jedné ze čtyř zářivých barev a je ozdobena plastickým designem rozbíhajících se zvukových kruhů. Uvnitř je ukryta ikonická švédská vodka, vyrobená výhradně z přírodních složek z jižního Švédska.

Každá kapka vody a každé zrnko pšenice pochází z jednoho zdroje, jedné vesnice a jedné komunity. Na rozdíl od některých jiných vodek neobsahuje žádný přidaný cukr. Má bohatou, komplexní a měkkou chuť s výrazným charakterem žita, po němž následuje náznak sušeného ovoce a lékořice.

Oslava rozmanitých a odlišných názorů byla vždy v DNA společnosti Absolut, celosvětově druhé nejprodávanější značky mezi prémiovými vodkami. Od podpory mezinárodních umělců a aktivistů v 80. letech 20. století, až po dlouhodobou podporu komunity LGBTQ+.

Absolut byl vždy inspirován myšlenkou propojení společnosti bez ohledu na rozdíly, sdílení dobra a vzájemného posílení, v rámci kterého se svět stává lepším místem, a ve stejném duchu se nese celá limitovaná edice Absolut Voices. Nezáleží na tom, kde nebo s kým na světě propojujete svůj život, vždy můžete najít dokonalé spojení skrze Absolut.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.