Sociální sítě
Nahoru

Brian May x Seiko: Druhá kooperace ikon

Když před dvěma lety uvedla japonská ikona Seiko hodinky ve spolupráci s kytaristou legendární skupiny Queen, vyvolala na trhu doslova hysterii. Všech 9000 kusů bylo vyprodáno doslova během několika hodin a na tuzemském trhu se ihned tvořily nekonečné pořadníky. S cenovkou 14 900 Kč se nebylo ani čemu divit. První edice byla hitem, nedostalo se však ani na polovinu nedočkavých sběratelů.

Brian May ale naštěstí svolil k produkci další kolekce, která je opět tributem jeho kytaře „Red Special“. Tentokrát však moderní Seiko 5 Sports nejsou vyvedeny v čisté barvě oceli, ale v barvě žlutého zlata. Celkem vznikne 12 500 kusů pro celý svět, do České republiky se však dostane jen zhruba pár desítek kusů.

Po zlaté barvě nesáhl Brian May náhodou. Jedná se totiž o poctu jeho nové desce ‚The Brian May Gold Series‘. V červené barvě vyvedené transparentní dýnko pak nese jeho podpis. Hodinky, které například ChronoShop opět nabízí s cenou 15 490 Kč, budou dodávány v boxu, který stylem vychází z cestovního obalu pro kytaru tohoto slavného muzikanta.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.